PTT'den Vali Gül'e ziyaret

Güncelleme Tarihi:

PTTden Vali Güle ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2017 12:33

PTT'den Vali Gül'e ziyaret

Haberin Devamı

SİVAS, (DHA)- SİVAS Valisi Davut Gül, 177'inci kuruluş yıl dönümü nedeniyle PTT Başmüdürü Hükümdar Kavak ve beraberindeki heyeti makamında kabul etti.
Kabulde konuşan Vali Gül, PTT’nin 1840’dan beri hizmet veren köklü bir kuruluş olduğunu belirterek, kurumun hem 1'inci Dünya Savaşı’nda hem de Kurtuluş Savaşı’nda milli mücadeleye ciddi katkı sağladığını söyledi. Her geçen gün PTT teşkilatının kendisini yenilediğini ve şubelerini artırdığını vurgulayan Gül, "İnşallah vatandaşa sunduğu hizmet kalitesi de şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada artarak devam eder. Kurumların adı değişir, kurumlar kapanır açılır ama hizmetin kaliteli şekilde verilmesi çok önemlidir. PTT çalışanları da özverili şekilde görevini yerine getiriyor, hepsini tebrik ediyor nice 177 yaşları daha görmelerini temenni ediyorum" dedi.
PTT Başmüdürü Hükümdar Kavak da kurumun Sultan Abdulmecid döneminde posta hizmetlerinin yürütülmesi amacıyla 1840 yılında kurulduğunu hatırlatarak, Sivas'ta 54 merkezde PTT şubesinin bulunduğunu ifade etti. Ziyarette PTT Başmüdürü Hükümdar Kavak, Vali Gül’e PTT zarfı ve pulu ile harita kataloğu hediye etti.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!