PTT'den kan bağışı kampanyası

Güncelleme Tarihi:

PTTden kan bağışı kampanyası
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2017 13:20

PTT'den kan bağışı kampanyası

Haberin Devamı

DENİZLİ'de, PTT İl Müdürlüğü tarafından kan bağışı kampanyası başlatıldı. Kızılay işbirliğinde yapılan ve 3 gün sürecek kampanyada PTT personeli, Gazi Bulvarı'nda kurulan çadırda kan bağışı yaptı.
Denizli'de PTT Başmüdürlüğü, Kızılay ile işbirliği yaparak kan bağışı kampanyası başlattı. PTT personelinin kan bağışıyla başlatılan kampanya 3 gün boyunca devam edecek. Denizli PTT Başmüdürü Zekai Özkan, Denizli PTT Başmüdürlüğü çalışanları olarak Kızılay'a kan bağış kampanyası başlattıklarını ifade ederek, "Sosyal sorumluluk projesi kapsamında kan verme bilincini tüm personelimize aşılamak istiyoruz. Kan bağışı bilinci çocukluktan itibaren herkese öğretilmesi gerekiyor. Kan hayati bir maddedir. Hiç beklemediğimiz bir anda kana ihtiyaç duyabiliriz. Kan acil değil sürekli bir ihtiyaçtır" dedi.
Kızılay Denizli Şube Başkanı Salih Amiroğlu ise kan bağışının önemli olduğunu, Denizli'nin kan bağışında çok ön sıralarda bulunduğunu, Türkiye genelinde 18'inci Kan Merkezinin 1-2 ay içerisinde Denizli'de açılacağını kaydetti.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!