PTT ücretsiz SMS'le bilgilendirecek!

Güncelleme Tarihi:

PTT ücretsiz SMSle bilgilendirecek
Oluşturulma Tarihi: Şubat 27, 2017 10:23

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi, postaya verilen kayıtlı tüm gönderiler için ücretsiz SMS ile bilgilendirme hizmeti sunmaya başladı. Şubat ayında hayata geçirilen uygulama, kayıtlı gönderi takibinde vatandaşlara büyük kolaylık sağlıyor.

Haberin Devamı

Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT A.Ş.), yeni bir uygulamaya imza attı. PTT A.Ş., postaya verilen kayıtlı tüm gönderiler için ücretsiz SMS ile bilgilendirme hizmeti sunmaya başladı.

7 Şubat 2017 tarihinde hayata geçirilen uygulamada, kayıtlı tüm gönderilerde kabul işlemi yapıldığında alıcı cep telefonu numarasına, adresine götürüldüğü halde teslim edilemeyip PTT işyerinden alınmak üzere ihbar bırakılan gönderilerde ise hem gönderici hem de alıcı cep telefonu numaralarına ücretsiz SMS gönderilerek bilgilendirmede bulunuluyor. Yurt içine yönelik bu hizmet, telefon numaralarının gönderinin kabulünde belirtilmesi halinde gerçekleşiyor.

Ayrıca, alıcı ve göndericiye ait cep telefonu numaralarının tam ve doğru olarak bildirilmesi ve sisteme yazılmasının sağlanması gerekiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!