PSV'lilerin alay ettiği kadınlar İstanbullu çıktı

Güncelleme Tarihi:

PSVlilerin alay ettiği kadınlar İstanbullu çıktı
Oluşturulma Tarihi: Mart 17, 2016 17:47

Önceki gün sosyal medyayı sallayan PSV'li taraftarların İspanya'nın Madrid kentinde bozuk para atıp dalga geçtiği, şınav çektirdiği kadınları, şarkıcı Haluk Levent buldu. Levent'in çektiği ve Twitter'da yayınladığı bir video inanılmaz gerçeği ortaya çıkardı. Söz konusu görüntülerdeki kadınlar İstanbullu çıktı!

Haberin Devamı

PSV taraftarlarının Hollanda ekibinin Atletico Madrid ile yaptığı Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde bir grup dilenciye para atıp eğlendiği, dalga geçtiği ve hatta şınav çektirdiği görüntüler bütün dünyada tartışma yaratmıştı. Ancak bugün olayda kimsenin tahmin etmediği bir gelişme oldu.

Radikal'in haberine göre, görüntülerdeki kadınlar, İstanbullu çıktı.

Müzisyen Haluk Levent'in İspanya'da söz konusu olayın yaşandığı meydanda bulduğu kadınlarla çektiği görüntüler inanılmaz bir gerçeği ortaya çıkardı.

Görüntülerde yerden para toplayan, şınav çeken kadınların İstanbullu olduğu anlaşıldı! İstanbul Soğanlık'ta bir süre yaşadıktan sonra İspanya'ya göç eden Romanlar olduğu anlaşılan kişiler, sosyal medyada büyük şaşkınlık yarattı. İşte Haluk Levent'in paylaştığı o görüntüler:

Haberin Devamı

PSVlilerin alay ettiği kadınlar İstanbullu çıktı

PSV'lilerin dalga geçtiği kadınlar arasındaki bu kişi, Haluk Levent'in çektiği videoda da görülüyor.

Haberin Devamı

PSVlilerin alay ettiği kadınlar İstanbullu çıktı

Ünlü şarkıcıyla konuşan kadınlardan bir diğeri

Haberin Devamı

 

Haberin Devamı


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!