PSG'den Ronaldo ve Mourinho bombası!

Güncelleme Tarihi:

PSGden Ronaldo ve Mourinho bombası
Oluşturulma Tarihi: Nisan 19, 2016 14:37

Paris Saint Germain Kulübü Başkanı Şeyh Nasser El-Khelaifi, Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo ve dünyanın 1 numaralı teknik direktörü Jose Mourinho'nun transferi için harekete geçti.

Haberin Devamı

Real Madrid’in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo’nun Paris ziyareti sırasında Paris Saint Germain (PSG) Başkanı Nasser El-Khelaifi ile görüştüğü ortaya çıktı.

Wolfsburg ile oynanan Şampiyonlar Ligi rövanş maçından bir gün sonra Paris’e turistik bir ziyaret yapan Ronaldo’nun burada PSG Başkanı ile görüşmesi büyük yankı uyandırdı.

France Football’un iddiasına göre özel jetiyle Paris’ giden Ronaldo burada kaldığı Costes Oteli’nde Katarlı başkanla transfer görüşmesinde bulundu. İkilinin görüşmesinin detayları sır gibi saklanırken, bir başka iddia ise Sky Sports’tan geldi.

PSGden Ronaldo ve Mourinho bombası
HOCA ADAYI Mourinho
İsmi Manchester United ile anılan Portekizli teknik adam Jose Mourinho ile de görüşmelere başlayan Paris Saint Germain’in transferde büyük ilerleme kaydedildiği belirtildi. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’ni kazanmak isteyen Fransız ekibinin Mourinho’nun tüm şartlarına evet dediği bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!