'Provokasyona dönüşmemesi gerekir'

Güncelleme Tarihi:

Provokasyona dönüşmemesi gerekir
Oluşturulma Tarihi: Ocak 14, 2013 18:45

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Paris'te öldürülen 3 kişinin cesetlerinin Türkiye'ye getirilmesiyle ilgili Ankara'da konuştu.

Haberin Devamı

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, “Cenaze olayının  daha büyük bir provokasyona dönüşmemesi gerekir. Bu konuda İçişleri Bakanlığımız  ve ilgili birimler gerekli önlemleri alacaklardır. Olaya insani açıdan yaklaşmak  gerekir” dedi.

Bülent Arınç sözlerine “Doğrudan İstanbul mu  doğrudan Diyarbakır mı henüz netleşmiş değil. Bu cenaze törenini bir şova, bir  propagandaya, bir çatışma ortamına dönüştürmek isteyen marjinal farklı gruplar  olabilir” şeklinde devam etti.

“Oktay Vural’a psikolojik destek almasını tavsiye ediyorum”

CNNTÜRK muhabirinin MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural’ın, Paris'te öldürülen 3 teröristin cenazelerinin Türkiye'ye getirilmesi ile ilgili, "Zannederim, Sayın Arınç cenaze törenine katılarak üzüntülerini bildirecektir. Öyle bir niyeti olduğunu düşünüyorum." Sözlerini hatırlatması üzerine, Bülent Arınç’tan bu sözlere yanıt geldi.

Haberin Devamı

Bülent Arınç şunları söyledi: “Oktay Vural’ın söyledikleri şudur: ‘İyi ki geberdiler. Başkasından da aynı örnekleri bekleriz.’ Oktay Vural bana şifa diliyorsa teşekkür etmem gerekir. İkimiz arasındaki fark budur. Oktay Vural’ın mimiklerine bakıyorum, üzülüyorum acaba bir rahatsızlığı var mıdır diye. Mutlaka bir hekime görünmesini, psikolojik destek almasını tavsiye ediyorum.”

 

 

       



 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!