Protokolü buluşturan düğün

Yaklaşık iki sene önce kaybettiğimiz eski bakanlardan Mehmet Batallı’nın tekstilci oğlu Tolga Batallı ile Doğuş Çay Satınalma Müdürü Harika Karakan, önceki akşam hayatlarını birleştirdi.

Yaklaşık bir sene önce arkadaş ortamında tanışan ve kısa süre içinde evlilik kararı alan çiftin düğün daveti eski siyasetçileri bir araya getirdi. Swissotel Balo Salonu’nda düzenlenen törenin konukları arasında DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, eski siyasetçilerden Hüsamettin Cindoruk, İsmet Sezgin, Cavit Çağlar, Hüsamettin Özkan ve M. Ali Yılmaz da vardı.

Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk’ün kıydığı nikahta, damadın şahitliğini Mehmet Ağar, gelinin şahitliğini ise M. Ali Yılmaz yaptı. Selami Öztürk’ün ricası üzerine gelin Harika Karakan’a nikah cüzdanını Hüsamettin Cindoruk uzattı. Fransa’dan özel getirtilen gelinliğiyle göz kamaştıran Karakan ile damat Tolga Batallı, balayı için önce Amerika, sonrasında Meksika’ya gideceklerini belirtti. Nikah sonrasında sahne alan şarkıcı Ebru Gündeş de şarkılarıyla geceye renk kattı.

Tarkan Mojito’da Kenan Blackk’te

Önceki akşam sevgilisi Bilge Öztürk’ün 28’inci doğum günü partisi için Etiler’deki Mojito adlı bara giden Tarkan, tıka basa dolu mekanda ilgi odağı oldu. Bilge Öztürk’ün kız kardeşleri Berna ve Melda Öztürk’ün de katıldığı partide sevgilisi ile sarmaş dolaş pozlar veren Tarkan son derece neşeliydi. Öte yandan pop müziğin sevilen bir diğer ismi Kenan Doğulu da aynı saatlerde doğum günü kutlaması nedeniyle dışarıdaydı. Yakın bir arkadaşının Ortaköy-Blackk’teki kutlama partisine katılan müzisyen, bugün yeniden müzik çalışmalarına devam etmek üzere Los Angeles’a dönecek.

En kararsız çift

Yıllar süren beraberlikten sonra evlilik kararı alan, ancak nikah defterine imza attıktan kısa süre sonra boşanacaklarını açıklayan Göksel Sunter ile Eylül Deniz, yeniden birlikte... Ayrılığa fazla dayanamayıp, önceki akşam Ortaköy’deki Blackk adlı mekanda birlikte boy gösteren çift, boşanmalarını beklerken kendilerini bir arada görenleri şaşırttı.

Özel güne özel saçlar

Hakan Köse Stüdyoları, 14 Şubat için sıradışı ve iddialı saç modelleri yarattı. Bu tasarımlar da Güzide Duran’ın modellik yaptığı, Niazzi Özedinchi’nin objektif arkasına geçtiği bir çekimle ölümsüzleştirildi. Hakan Köse Stüdyoları, yapılan yenilikler ve eklenen salonlarla 2006 yılında saç tasarım dünyasında birçok ilke imza atmaya devam edecek.

Bir sergi üç ressam

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü öğretim görevlileri Nevin Yavuz, Hande Rastgeldi ve Oğuz Haşlakoğlu’nun eserlerinin yer aldığı "No: 13" sergisi, The Marmara Antalya’da açıldı. Açılışı Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Akaydın tarafından yapılan sergi, adını üniversitenin resim bölümünün bulunduğu 13 numaralı odadan almış. The Marmara Antalya, bir ay süreyle bu farklı sergiye ev sahipliği yapacak.
Yazarın Tüm Yazıları