Protokol Yolu’nda kundaklanma korkusu

Güncelleme Tarihi:

Protokol Yolu’nda kundaklanma korkusu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2016 15:04

Geçtiğimiz günlerde, Mamak’ta 6 aracın kundaklanmasının ardından başka bir araç Protokol Yolu yakınlarında kundaklanmış halde bulundu. Aracın başka bir yerde yakılıp, bu bölgeye çekiciyle getirildiği tespit edilirken Yeşiltepe Mahallesi Muhtarı Ferhat Aygün, “Can güvenliğimizden korktuk” dedi.

Haberin Devamı

Keçiören’in Yeşiltepe Mahallesi’nde, Protokol Yolu’na yakın mesafedeki bir apartmanın yanında bulunan yanmış haldeki araç korkuya sebep oldu.Aracın gece yarısı kundaklandığını düşünen mahalle sakinleri polise haber verdi. Polisin incelemesinin ardından birkaç gün boyunca yerinden kaldırılmayan araç, bölge sakinlerinin korkusunu artırdı. Mahalle sakinlerinden Mehmet Yalçındirek, “Araç günlerdir burada. Ateş falan görmedik. Kimin arabası bilmiyoruz ama bir an önce kaldırılmasını istiyoruz. Can güvenliğimizden endişe ediyoruz” diye konuştu. Olayla ilgili bilgi veren Yeşiltepe Mahallesi Muhtarı Ferhat Aygün, şunları söyledi:

Protokol Yolu’nda kundaklanma korkusu

Haberin Devamı

KAYITLI OLDUĞU EV BOŞ

“Emniyet güçlerine haber verdik, olay açıklık kazandı. Araç kaydının mahallemizdeki bir adreste olduğunu söylediler ama o adreste oturan kimse yok. Ev boş. Bir de aracın başka bir yerde kundaklandığı ve buraya çekiciyle getirildiğini söylediler. Polisler aracın alınması için sahibine birkaç gün süre verdi. Protokol Yolu’na çok yakın bir mesafe. Terör olayına alet olmasından ve can güvenliğimizden korktuk.”

MAMAK’TA ALTI ARAÇ KUNDAKLANDI

Mamak’a bağlı Türközü Mahallesi’nde geçtiğimiz günlerde meydana gelen olayda, bir binanın önünde bulunan park halindeki 6 araç, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce kundaklanmıştı. Poşet içine konulan benzinle ateşe verilen araçlardan 4’ü kullanılamaz hale gelmişti. Olay sonrası tedirgin olduklarını belirten Türközü Mahallesi Muhtarı doğan Kara, “Güvenlik zafiyetine karşı önlem alınmasını istiyoruz. Olayın yaşandığı yerde aydınlatma ve MOBESE yok” demişti.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!