Protokol kahvaltıda buluştu

Güncelleme Tarihi:

Protokol kahvaltıda buluştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 05, 2016 11:57

Protokol kahvaltıda buluştu

Haberin Devamı

 

ANTALYA, (DHA) - DÖŞEMEALTI Belediye Başkanı Turgay Genç, ilçe protokolü, belediye birim müdürleri, daire amirleri ve bölgede faaliyet gösteren banka müdürleriyle bir araya geldi.

Belediye Başkanı Turgay Genç, ilçe protokolü ve ilçedeki bankaların şube müdürleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Başkan Genç'in ev sahipliğinde gerçekleştirilen kahvaltıya, Kaymakam Mehmet Baygül, İlçe Jandarma Komutanı Fatih Hati, İlçe Emniyet Müdürü Ali Saydam, Belediye Başkan Yardımcısı Naci Alın, Kamu Kurumlarının ilçe müdürleri, Döşemealtı Belediyesi birim müdürleri, Kaymakamlık idari amirleri ile bölgede faaliyet gösteren bankaların şube müdürleri katıldı.

Belediye Başkanı Turgay Genç, ilçenin hızla büyümekte ve sürekli gelişmekte olduğuna dikkat çekerek, "Döşemealtı gerçekten kaliteli ve bilinçli idarecilerle yönetiliyor. Belediye olarak kırsal olan alanlarımızı nasıl çağdaş, modern bir şehircilik anlayışıyla geleceğe taşıyabiliriz gayretiyle çalışıyoruz. Döşemealtı Belediyesi olarak bu tür toplantılara ağırlık vereceğiz ve önümüzdeki günlerde ilçemizde faaliyet gösteren çeşitli Sivil Toplum Örgütleriyle de bir araya geleceğiz" diye konuştu.

Kaymakam Mehmet Baygül de "Döşemealtı'nın ilk günlerinde burada olanlar, ilçenin nerelerden nereye geldiğini görüp takdir edecektir. Hepimiz Döşemealtı'nın daha sosyalleşmesi, daha medeni, daha yaşanır bir ilçe haline gelmesini kendi amaçlarımız çerçevesinde yerine getirmeye gayret ediyoruz" dedi.

Konuşmaların ardından davetliler ilçenin daha da gelişmesi ve kalkınması için fikir alışverişinde bulundu. İlçede faaliyet gösteren bankaların şube müdürleri de ilçenin büyük bir değer olma yolunda hızla ilerlediğine değinerek, kendilerinin de burada yatırım yaptıklarını ev ve arsa satın aldıklarını söyledi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!