Protokol!!!

HAFTA sonu hatasıyla sevabıyla muhteşem bir derbi yaşamıştık. Ancak her derbide olduğu gibi o güzelim maçın da üzerine çıkan olaylar oldu ve o doksan dakikadan çok bunlar konuşuldu, konuşuluyor.

En çok konuşulan da protokol salonunda ki olaylardı. Bu konuda da gazetemin yaptığı haber ve yayınladığı fotoğraflar tüm basın kamuoyuna ışık tuttu. 

Fakaaat... Bu olayın kamuoyundaki yorumlanma biçimine aklım sırrım ermiyor. Sayın Sinan Vardar’ın Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Fenerbahçe camiasına, daha bir hafta önce ağır ithamlarda bulunduğunu unutup, el sıkmak istemesini de anlamış değilim. O unutsa bile Aziz Yıldırım’ın bunu unutması mümkün mü? Hem eleştirip hem de “Elimi sıkmadı” demek bana göre tuhaf bir durumdur. Göz göre göre gerginliğe davetiye çıkartmaktır. Kaldı ki bazılarının sürekli söylediği o hakem odası basma olayı artık egzajere olmuş ve hükmünü yitirmiştir. Egzajere edilmiştir çünkü hakem odasını basmak ağır ve yanlış bir ifadedir.

Konu Fenerbahçe olunca

Koridorda hakeme serzenişte bulunmak, başkanı olduğu camianın hakkını sorgulamak, konu Fenerbahçe olunca hakem odası basmak olarak abartılıyor ve herkesin bilincine böyle yerleştiriliyor.
Ayrıca hatırlatırım; bu olay 2 aydan fazla bir süre önce olmuştu. Peki, bu olayı neden o hafta kimse konuşmadı da aylar sonra gündeme getirildi? Acaba Fenerbahçe’nin çıkışıyla bir paralelliği olabilir mi? Ya da şöyle söyleyeyim; Fenerbahçe bugün 10 puan geride olsaydı bu konu gündeme getirilir miydi acaba. Bugün Fenerbahçe’nin galibiyeti, atılan altı gol yerine neden bunlar konuşuluyor diye sormama gerek yok herhalde.
Yazarın Tüm Yazıları