"Projeler devam edecek"

Güncelleme Tarihi:

Projeler devam edecek
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2016 15:57

MANİSA Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa'yı tanıma aşamasında olduğunu belirterek, kente dair projelerinin olmadığını, bir önceki dönem devam eden projelerden uygun gördüklerini sürdüreceklerini söyledi.

Haberin Devamı

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, düzenlediği dostluk kahvaltısı ile Manisa'da görev yapan yerel ve ulusal basın temsilcilerini ağırladı. Manisa Öğretmenevi'nde düzenlenen kahvaltıda basın temsilcilerinin sorularını yanıtlayan ve önerilerini dinleyen Vali Güvençer, insan ilişkilerinin doğru kullanılmasına son derece önem verdiklerini söyledi.
Şehri tanımak adına kamu ve kurumlardan brifing aldığını söyleyen Vali Güvençer, "Manisa'ya geldiğimden bu yana sık sık 'Manisa'ya dair bir projeniz var mı?' sorusu ile karşılaşıyorum. Manisa'ya dair hiçbir projem yok. Yaşanmış hikayeleri olan bir şehre cebinde hazır projelerle gelinmesi saygısızlıktır diye düşünüyorum. Manisa'da bir önceki vali bey döneminde devam eden ve uygun olan projeleri sürdüreceğiz. Şuanda tek amacımız özellikle yabancı dil eğitimi, kodlamanisa projesi, organik tarım ve sulama projesi, kalıpçılık endüstrisünün kümeleşmesi projelerini daha etkili bir şekilde tamamlanmasını sağlamak. Bu projelerin tamamlanmasında sizlerin benim yanımda olmasını istiyorum. Sulama, Gediz Nehri kirliliği gibi sorunlara sahibiz. Jeotermal, güneş ve rüzgar enerji kaynaklarını doğru kullanarak hem il hem de ülke ekonomisine katkı yapmak durumundayız. Ayrıca Manisa'nın tanıtılması ve bilinmesi adına turizm sektörüne ilişkin projelerin devam etmesi adına sektör temsilcileriyle hazır olan projeleri uygulayacağız" diye konuştu.


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!