Proje ile yüzme öğrendiler

Güncelleme Tarihi:

Proje ile yüzme öğrendiler
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 21, 2018 14:53

Proje ile yüzme öğrendiler

Haberin Devamı

MERSİN, (DHA) - MERSİN'de Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce yürütülen 'Sokakta ya da Risk Altındaki Çocukların Rehabilitasyonu Projesi' kapsamında çocuklara yüzme eğitimi verildi.
Kalkınma Bakanlığınca finanse edilen Mersin Valiliği koordinesinde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce yürütülen proje çocukları mutlu etmeyi sürdürüyor. Proje kapsamında 60 çocuk yüzme kursuna giderek yüzmeyi öğrendi.
İl Çocuk Hakları Koordinatörü Mustafa Sarı, Mersin'de çocuklara yönelik birçok benzer proje ürettiklerini belirterek, "Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı İl Çocuk Hakları koordinatörlüğü olarak ilimizde birçok benzer çocuk odaklı projelerimizi yürütmekteyiz. Bakanlık tarafından çocuklarımıza yönelik projelerin uygulama merkezi olarak tahsis edilen Erdemli’deki 28 dönümlük yerleşkesinde dar gelirli ve dezavantajlı çocuklarımıza yönelik sosyal projelerimiz devam etmektedir. Bu kapsamda çocuklara çeşitli eğitimler veriyor. Yüzme eğitimi de bunlardan biriydi. Eğitimde çocuklar hem mutlu oldu hem de yüzme öğrendi" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!