Proje hazırlama eğitimi tamamlandı

Güncelleme Tarihi:

Proje hazırlama eğitimi tamamlandı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 17, 2016 11:36

Proje hazırlama eğitimi tamamlandı

Haberin Devamı

İZMİR Üniversiteleri Platformu tarafından İzmir Valiliği ve İzmir Dernekler Müdürlüğü'nün desteğiyle, düzenlenen ve üç gün süren 'Uygulamalı Proje Hazırlama Eğitimi'ne katılan 47 sivil toplum kuruluşu temsilcisi, sertifikalarını aldı.
İzmir Üniversiteleri Platformu (İÜP) tarafından İzmir Valiliği ve İzmir Dernekler Müdürlüğünün desteğiyle, üniversitelerin bilgi ve birikim potansiyelini sanayi, iş dünyası ve yerel yönetimler ile buluşturup, sivil toplum kuruluşları aracılığıyla geniş kitlelere yaymak amacı ile düzenlenen 'Uygulamalı Proje Hazırlama Eğitimi' tamamlandı. 11-12-13 Mayıs tarihlerinde, Platformun 8. dönem başkanlığını yürüten İzmir Üniversitesinde verilen eğitimlere, İzmir'de bulunan 46 dernek ve bir vakfın temsilcileri katıldı.
'Haydi Proje Yapalım' ana teması ile yürütülen proje kapsamında, İzmir Üniversitesi Teknoloji Transfer Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Aydın Öztürk, Uygulamalı Proje Hazırlama Eğitmeni, Dokuz Eylül Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Proje Uzmanı Şefik Emre Coşkun, Uygulamalı Proje Yazma Eğitmeni Yaşar Üniversitesi Bilgi ve Teknoloji Transfer Ofisi Proje Destek Koordinatörü Serkan Burken, Ege Üniversitesi EBİLTEM Teknoloji Transfer Ofisi, Proje Destek Birimi Yürütücüsü Çetin Akın, Gediz Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi Proje Uzmanı Özgür Kırık, İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Teknoloji Transfer Ofisi Proje Geliştirme Koordinatörü Miray Şanlı, katılımcılara eğitim verdi. Proje önerisi hazırlama ve gerekli analizleri yapma konularında bilgi alan katılımcılar, daha sonra yaptıkları uygulama çalışmalarıyla da öğrendikleri bilgileri deneyimleme fırsatı buldu.
Katılımcılar ve proje eğitmenleri üç gün boyunca süren eğitimler sonunda Platform Dönem Başkanı ve İzmir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kayhan Erciyes, Doğanata Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Selim Doğanata ve Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Yrd. Doç. Dr. Gülnur Erciyeş'in de katıldığı tören ile sertifikalarını aldı.

İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

--- KUTU ---
TEMSİLCİLERİ EĞİTİM ALAN SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI
İzmir Multipl Skleroz Derneği, İzmir Konfederasyonu, Karşıyaka Akademi Zihinsel Engelliler Derneği, İzmir Kız Lisesi Mezunlar Derneği, Ege Kadın Dayanışma Vakfı, Uluslar Arası Aktivist Sanatçılar Birliği Derneği, Alaçatı Ilıca Kültür ve Sanat Eğitim Derneği, Türk Kültür ve Sanat Derneği, Sokak Çocuklarını Koruma Çocuklar Geleceğimizdir Derneği, İzmir Ege Artı Engelli Bireylerin Eğitimi ve Geliştirme Derneği, İmam Hatipliler Gençlik ve Spor Kulübü Derneği, Evrensel Alevi Bektaşi Birliği Derneği, Olympos Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü Derneği, Azerbaycan Kardeşlik ve İşbirliği Derneği, Sözler Köşkü İlim ve Kültür Derneği, İzmir Genç Hukukçular Derneği, Ege Tahtacı Kültür Eğitim Kalkınma ve Yardımlaşma Derneği, İzmir İnsani Yardım Derneği, Kestanepazarı Öğrenci Yetiştirme Derneği, Lider Yaratıcı Katılımcılar Derneği, Güçlü Kadının Derneği, İzmir Genç Manisalılar Spor Kulübü Derneği, İzmirli Romanlar Gençlik Yardımlaşma ve Kültür Derneği, Kurana Hizmet Derneği, İnsan ve Medeniyet Hareketi İzmir Derneği, Deniz Yıldızı Kadın Derneği, İzmir Disleksi Derneği, İzmir Direnen Engelsiz Spor Kulübü Derneği, İnsan İçin Umut Derneği, İlgisizler Derneği, İzmir Sosyoloji Derneği, Uluslararası Kardeş Şehirler Derneği, İzmir Kent Federasyonu, Meslek Eğitimi ve Gelişimi Derneği, Herkes İçin Turizm Derneği, Bulaşıcı Hastalıkları Önleme Derneği, İzmir Rumeli Kadınları Derneği, Çocuk İstismarıyla Mücadele Derneği, İzmir Rehabilitasyon ve Spor Kulübü Derneği, İrfan Kültür ve Eğitim Derneği, Furkan Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dostluk Derneği, Çeşme Denizcilerini Koruma ve Geliştirme Derneği, Dede Korkut Yörük Türkmen Federasyonu, Ufuk Ötesi Gençlik Eğitim Bilim Kültür ve Sanat Derneği, İzmirliler Derneği, Türk Biyokimya Derneği İzmir Şubesi, İzmir Romanlarını Kalkındırma ve Dayanışma Derneği.


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!