Prof. Ilıcalı Müjdeyi Verdi; Doğu’yu İhya Edecek O Proje İçin Her Şey Hazır…

Güncelleme Tarihi:

Prof. Ilıcalı Müjdeyi Verdi; Doğu’yu İhya Edecek O Proje İçin Her Şey Hazır…
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 15:38

PROF. DR. MUSTAFA ILICALI MÜJDEYİ VERDİ

AK Parti Erzurum Milletvekili Adayı Prof. Mustafa Ilıcalı, Erzurum’da kurulacak Uluslararası Çağrı Merkezi için alt yapının hazır olduğunu belirtti. Prof. Ilıcalı, “Uluslararası Çağrı Merkezi sadece Erzurum değil, bölgemizi ihya edecek” dedi.
Çağrı merkezi için Atatürk ve Teknik Üniversite’nin büyük potansiyel olduğunu vurgulayan Prof. Mustafa Ilıcalı, 1 Kasım’dan hemen sonra çalışmalara başlanacağını kaydetti. Hindistan’ın uluslararası çağrı merkezleri sayesinde milyonlarca dolar kazandığını anlatan Prof. Ilıcalı, ilk aşamada Arapça, İngilizce hizmet verecek çağrı merkezinin binlerce kişiye iş imkânı sağlanmış olacağını kaydetti. Prof. Ilıcalı şunları söyledi:
“Erzurum’da 10 yıl önce ilk çağrı merkezlerini oluşturduğumuz zaman bazı kesimlerden olumsuz tepkiler almıştık. Ancak kısa sürede görüldü ki, Erzurum bu iş için ideal bir bölge. Erzurum’un ve bölgenin kalkınmasına ivme kazandıracak, uluslararası çağrı merkezini oluşturmamızın vakti gelmiştir. Bu konuda altyapı sorunu yoktur. Arapça konusunda Suriyeli gençlerden yararlanabiliriz. Bugün kurulacak uluslararası çağrı merkezi milyonlarca liralık doların girdisini sağlayacak ve bölgede işsizlik oranı önemli ölçüde düşecektir. Hindistan bu iş sayesinde büyük girdiler sağlayan ülkedir. 1 Kasımdan hemen sonra bu konudaki çalışmalarımızı başlatacağız.”
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!