Prof.dr. Arslan:-“ Türkiye Bir Kaosa Sürükleniyor”

Güncelleme Tarihi:

Prof.dr. Arslan:-“ Türkiye Bir Kaosa Sürükleniyor”
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2015 10:23

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ KAMU YÖNETİMİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM ÜYESİ PROF. DR. NAGEHAN TALAT ARSLAN TÜRKİYE'NİN TOPYEKUN KAOSA SÜRÜKLENDİĞİNİ SÖYLEDİ.

Cumhuriyet Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nagehan Talat Arslan, Türkiye’nin topyekun bir kaosa sürüklendiğini söyledi.
Arap baharının korkarım Türkiye’ye sıçratılmak istendiğini söyleyen Prof. Dr. Nagehan Talat Arslan, yakın zamana kadar Suriye, İran ve Türkiye sıralaması yapanların ellerini ovuşturarak kendilerine yeni zeminler hazırlama peşinde olduğunu belirtti.
İnsan kanından beslenen mahlukların yakın çevremizde yeniden ateş çemberleri oluşturmaya çalıştıklarını iddia eden Arslan, “PKK, PYD, DEAŞ gibi uluslararası hormonlu ve hibrit terör örgütleri bölgede efendilerinden aldıkları ihalelerle taşeronluk yapmaya çalışıyorlar. Dünya siyasetinde etkili olan figürler artık bu gerçeği gizlememekte her küresel güç kendi taşeron örgütü üzerinden hedef saptırmaktadır” diye konuştu.
“ONLAR İÇİN AKAN KANIN ÖNEMİ YOK”
Prof. Dr. Arslan, Rusya, Amerika, İran, İngiltere, İsrail, Almanya, Çin gibi belirleyici aktörler incelendiğinde bu kavgalarda akan kanların onlar için hiçbir öneminin olmadığının görüleceğinin altını çizdi. Tarihi tekerrürün bize bu manzara karşısında geçmiş tecrübelerimizden yararlanmayı öngördüğünü kaydeden Arslan, mikroplara karşı en etkili yolun; kaynağını kurutmak ve bağışıklık sistemini güçlendirmek olduğunu aktardı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!