Pro Beach Open Mersin Turnuvası Devam Ediyor

Güncelleme Tarihi:

Pro Beach Open Mersin Turnuvası Devam Ediyor
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2015 16:33

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NİN KATKILARIYLA DÜZENLENEN 'PRO BEACH OPEN MERSİN TURNUVASI' DEVAM EDİYOR.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen Pro Beach Open Mersin Turnuvası, Mersin Marina’da devam ediyor.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, çekişmeli geçen müsabakaları izleyerek minik sporseverlere voleybol topu hediye etti. Mersin’in dikkat çeken bir kent olarak, her zaman böyle güzel olaylarla, aktivitelerle gündemde olmasını arzu ettiklerini belirten Kocamaz, “Bildiğiniz gibi Mersin’de birçok festival gerçekleştiriliyor. Şu anda 14. Mersin Uluslararası Müzik Festivali devam ediyor. Kızkalesi’nde Turizm Festivali başladı. Narenciye Festivali, Muz Festivali gibi bütün ilçelerimizde festivaller yapılıyor. Bu etkinlikler Mersin’de hem birleşmeyi, bütünleşmeyi sağlıyor, insanları bir araya getiriyor hem de Mersin’in tanıtımına çok büyük katkı sağlıyor. Özellikle gençlerimizin sağlıklı mekanlarda, sağlam vücutlu yetişmesini arzu ediyoruz. Bu gayretlerimiz Mersinliler tarafından da ilgiyle izleniyor. Bu etkinliklere katılımların daha da artmasını bekliyoruz. İnşallah Mersin sporda hak ettiği yere gelecek” dedi.
Pro Beach Open Mersin Turnuvası’na milli takım oyuncularının yer aldığı 19 erkek, 15 bayan olmak üzere toplam 34 takım katılıyor. Turnuvanın ilk gününde 34 maç yapılırken, ikinci gününde 23 maç oynandı. Karşılaşmalarının sonucunda birinci olan takımlar doğrudan çeyrek finale yükselirken, ikinci ve üçüncü olan takımlar kura çekiminin ardından çeyrek finale çıkmak için ter dökecek.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!