Prison Break'in yeni sezonu hakkında önemli detaylar

Güncelleme Tarihi:

Prison Breakin yeni sezonu hakkında önemli detaylar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2016 09:35

Gelecek yıl yeni sezonuyla karşımıza çıkacak olan Prison Break dizisinin 5. sezonu hakkında bilinmesi gereken detayları bir araya getirdik.

Haberin Devamı

İzleyiciyle buluştuğu yıllarda ortalığı kasıp kavuran Prison Break, hapishaneden kaçış temasını en ince ayrıntısına kadar işlemiş en önemli yapımlar arasında yer alıyor. 2009 yılında, 4. sezonunda gerçekleşen finaliyle kafalarda soru işaretleri bırakan dizi, 5. sezonuyla ekranlara geri dönüyor. Dizinin yayın tarihi ve ilk fragmanının yayınlanması şerefine sizler için Prison Break hakkında bilinmesi gereken 7 detayı bir araya getirdik.

 

ESKİ KADRO YENİDEN BİR ARADA

Prison Breakin yeni sezonu hakkında önemli detaylar

5. sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkacak olan Prison Break ile ilgili merak edilen soruların başında en çok orijinal kadronun korunup korunmayacağı vardı. Yapımcılar tarafından düzenlenen bir basın toplantısında oyuncular hakkında detaylar paylaşıldı. Wentworth Miller, Dominic Purcell, Sarah Wayne Callies, Amaury Nalasco, Robert Knepper, Rockmound Dunbar, Paul Adelstein gibi isimlerin kadroda yer aldığı duyuruldu.

 

Haberin Devamı

HİKAYEYE DAHİL OLAN YENİ KARAKTERLER

Prison Breakin yeni sezonu hakkında önemli detaylar

Ekranlara gelecek olan 5. sezon ile ilgili net açıklamalar gelmese de, diziye dahil olan yeni oyuncular ve karakterlere göz atabiliriz. Hayatına beyaz bir sayfa açarak devam eden Sara'nın yeni hayat arkadaşı Scott Ness rolünde Mark Feuerstein, Hızlı ve Öfkeli filminden hatırlayacağımız Rick Yune ve Lincoln'ın gönlünü kaptırdığı Shabi rolünde Inbar Lavi, dizide önemli roller üstlenecekler. Ayrıca öldüğü düşünülen Michael ve Sara'nın ilişkilerinin durumunun ne olacağı ve Scott (Mark Feuerstein) karakteri ile Michael karakterinin karşılaşması büyük merak konusu.

 

5. SEZONDA YENİ HAPİSHANE

Prison Breakin yeni sezonu hakkında önemli detaylar

Haberin Devamı

Dizinin ilk sezonunda kahramanlarımız güçlü bir güvenlik duvarına sahip olan Fox River Eyalet Hapishanesi'nde tutuluyordu. İkinci sezonda hapishane sonrası hayatta kalma mücadelesi veren karakterlerden Michael ile T-Bag Panama'da ki Sona Hapishanesi'ne düşmüşlerdi. Kaçmanın neredeyse imkansız olduğu hapishanede yaşananlar ve gelmiş geçmiş en büyük kaçış planının yapılacağı düşünülürse yeni sezon, adrenalin limitlerimizi hayli yükseltecek gibi görünüyor.

 

ZAMAN ATLAMASI

Prison Breakin yeni sezonu hakkında önemli detaylar

Dördüncü sezonda ölen ancak 5. sezonda kanlı canlı karşımıza çıkacak olan Micahel Scofield'in nasıl dirildiğine dair teoriler üretmeye başladık. Yayınlanan ilk fragmanda görüldüğü üzere yeniden bir hapishaneye düşen Michael'ın nasıl bulunduğu ve tekrar nasıl hapishaneye düştüğü soruları 2017 yılına kadar sırrını koruyacak. 

 

Haberin Devamı

KÜÇÜK MICHAEL SCOFIELD: MIKE

Prison Breakin yeni sezonu hakkında önemli detaylar

Dizinin final bölümünde Sara ile Michael'ın mezarını ziyaret ederken görünen Mike Scofield 5. sezonda daha fazla görünecek. Annesi Sara ve üvey babası Scott ile normal yaşantısına devam eden Mike Scofield, gerçek babası Michael'ı hiçbir zaman tanımayan ancak onu çok merak eden bir karakter. Yayınlanan fragmanın ilk sahnelerinde Mike'ın, annesi Sara'ya gerçek babası hakkında sorular sorduğunu  görüyoruz.

 

T-BAG'İN SERBEST OLUŞU

Prison Breakin yeni sezonu hakkında önemli detaylar

5. sezonun ilk fragmanında izleyicilerin en çok dikkatini çeken detay, T-Bag'in hapishane dışında görülmesi oluyor. Hatırlanacağı üzere T-Bag, 4. sezonun sonunda Fox River Hapishanesi'ne gönderilmişti ancak yayınlanan fragmanda Michael'ın hayatta olduğu haberini Lincoln'a söylerken görüyoruz. Yeni sezonda izleyicilerin merak ettiği konulardan biri de T-Bag'in hapishaneden nasıl çıktığı oluyor.

 

Haberin Devamı

PRISON BREAK 9 BÖLÜM YAYINLANACAK

Prison Breakin yeni sezonu hakkında önemli detaylar

Dizinin 1. ve 2. sezonu 22 bölümden oluşmuş, izleyicilerine kaçış planını ve hayatta kalma mücadelesini büyüleyici bir şekilde anlatmıştı. 3. sezon Amerika'daki grev nedeniyle 13 bölümle noktalanmış, 4. bölüm ise yeniden 22 bölüm olarak çekilmişti. İzleyicilerin hiç beklemediği bir anda biten dizi, 5. sezonunda 9 bölüm şeklinde yayınlanacak. 2017 yılının başında yayınlanacak olan 5. sezon tatmin edici izlenme oranları elde ederse, Fox ve dizinin yapımcıları 6. sezon için çalışmalara başlayacak.

 

PRISON BREAK 5. SEZON İLK FRAGMANI

 

Haberin Devamı

sinemajor.com Tarafından hazırlanmıştır.

 

 

BAKMADAN GEÇME!