Prince'in ölüm nedeni o virüs mü?

Güncelleme Tarihi:

Princein ölüm nedeni o virüs mü
OluÅŸturulma Tarihi: Nisan 22, 2016 13:27

90'lı yıllara damga vuran, pop müzik tarihinin önemli ismi Prince'un bu sabah ölüm haberi hayranlarını üzdü.

Haberin Devamı

Geride hit olmuş bir sürü parça bırakan Prince'in ölüm nedeni bilinmezken şarkıcı Aretha Franklin ilginç bir iddia ortaya attı. Prince'in ölmeden kısa bir süre önce grip benzeri belirtiler gösterdiğini söyleyen Aretha Franklin, müzisyenin Zika virüsünden ölmüş olabileceğini belirtti.

"GRİP BENZERİ BELİRTİLER GÖSTERİYORDU ZİKA OLABİLİR"

Sivrisinek ısırığıyla bulaşan ve Güney Amerika kıtasındaki ülkeleri kasıp kavuran Zika virüsü ile ilgili ABD'de de geniş önlemler alınmıştı. Hatta Brezilya hükümeti bu süreçte Rio Karnavalı'nı iptal etmeyi bile düşünmüştü.

Princein ölüm nedeni o virüs mü

MSNBC televizyonuna konuşan Franklin, "Grip benzeri belirtiler gösteriyordu. Bunun Zika ile alakalı olabileceğine inanıyorum." dedi.

Haberin Devamı

Yaklaşık bir hafta süren, kas ağrısı, ateş, baş ağrısı gibi etkileri olan Zika virüsü havaların ısınmasıyla tehlikeli boyuta ulaşabilir. Geçtiğimiz Cuma günü Atlanta'da son konserini veren Prince'in uçağı Illionis'de acil iniş yapmıştı.

Haberin Devamı

Â

Princein ölüm nedeni o virüs mü

 

SAHNEDE SON KEZ... Prince son olarak 16 Nisan cumartesi günü Minnesota'da bir dans partisine plan dışı katılmıştı. Bu karenin, ünlü yıldızın sahnedeki son görüntüsü olduğu tahmin ediliyor.

 

Princein ölüm nedeni o virüs mü

17 Nisan Pazar günü Instagram'dan yayınlanan bu fotoğrafta, Prince, evinin dışında bisiklete binerken görülüyor.

Princein ölüm nedeni o virüs mü


7 Grammy, bir Oscar ve bir Altın Küre ödülü bulunan Prince, 2004'te Rock and Roll Hall of Fame (Şöhretler Kulübü) resmi üyesi olmuştu.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!