Primadonna destekli Sibel

Güncelleme Tarihi:

Primadonna destekli Sibel
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2006 00:00

Bu yıl Eurovision’da Türkiye’yi temsil edecek olan Sibel Tüzün’e en büyük destek, İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nin primadonna’sı Hülya Aksular’dan geldi. Tüzün, yarışmadaki dans şovunda Aksular’ın da olacağını açıkladı.

BU yıl Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi temsil edecek olan Sibel Tüzün, 1 Şubat’ta teslim edeceği 3 aday şarkıyı tamamlamak için gece gündüz demeden çalışıyor. Aralarından seçilen eserle Atina’daki yarışmada elemeye katılacak olan Tüzün’e, dans gruplarından da büyük destek var. Şovun, alınan derecede büyük payı olduğunu belirten şarkıcı, Atina’da İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nin primadonna’sı (Esas kadın, başrol anlamında) Hülya Aksular ile aynı sahneyi paylaşacağını açıkladı. Tüzün, "Hülya Aksular da dans şovumuzda yer alacak. Ayrıca sürpriz isimler çıkabilir. İnanılmaz bir destek geldi, çok heyecanlıyım. 7 kişilik ekiple çalışmalara devam ediyorum. 18 Mayıs’a kadar zamanımız var. En iyi dereceyi alacağımı tahmin ediyorum" dedi.

İNGİLİZCE OKUMAK İSTERDİM

Eurovision için hazırlanan şarkıların Türkçe olduğunu belirten Sibel Tüzün, bunu hem halkın hem de TRT yetkililerinin talep ettiğini sözlerine ekledi: "Ben şarkımı İngilizce okumak isterdim. Bu evrensel bir dil olduğu için insanlara daha anlamlı gelebilirdi. Ama halk Türkçe şarkı talep ediyor. Hatta bunun için internet siteme binlerce mail geldi. TRT de zaten Türkçe istedi. Biz de o yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu proje benim için yeni doğmuş bir çocuk gibi. Gerçi kızımı da özlüyorum, ama şu an yeni çocuğuma bakmak zorundayım."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!