Prim yerine fiş verdiler

Güncelleme Tarihi:

Prim yerine fiş verdiler
Oluşturulma Tarihi: Ocak 20, 2013 23:59

Beşiktaş eski kalecisi Zafer Öğer, “Başkanımız Mehmet Üstünkaya iken şampiyonluk sonrası bize market fişi verilmişti” dedi.

Haberin Devamı

BEŞİKTAŞ tarihinde 3 Lig şampiyonluğu, Türkiye, Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık ve TSYD Kupası kazanan Zafer Öğer, Hürriyet’e ilginç açıklamalarda bulundu. Siyah beyazlı camiaya uzun süre futbolcu ve kaleci antrenörü olarak hizmet eden Öğer, şimdilerde teknik direktör Mustafa Denizli ile Çaykur Rizespor’da yeni bir başlangıç yaptı. Zafer Öğer’in açıklamalarından satırbaşları şöyle oldu...

/images/100/0x0/563cc25af018fb32c8ecc92d

‘BAZILARI GIDA, BAZILARI ALKOL ALMIŞTI’

 BEŞİKTAŞ’taki o müthiş dönemde bir sezon yine şampiyon olmuştuk... Başkanımız Mehmet Üstünkaya idi. Formamız bizim için çok değerliydi. Son karşılaşma bitti, kutlamaya gittik. Başkanımız Mehmet Üstünkaya ve yöneticiler bize teşekkür etti.
- Ve o dönemde şampiyonluk primi olarak bize Ankara Pazarları’ndan gıda çeki verildi. Bir çoğumuz evine gıda alırken bazılarımız ise alkol aldı. Şimdi bakıyorum şampiyonluk primi ile daire alınıyor.

Haberin Devamı

‘ALTAY’DAN BEŞİKTAŞ’A PARASIZ GELDİM’

SÜLEYMAN  Seba’nın başkanlığı döneminde bir daha geri gelmek çok zordu. Giden gelmiyordu. Ben zoru başardım. Altay’dan Beşiktaş’a para almadan geldim. O gün bizleri yalnız bırakmayan Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal şahittir. Boş mukaveleye imza attım. O sezon 5 kuruş almadım. Çünkü Beşiktaş çatısı altında yer almak benim için gurur verici. Ayrıca Uhlsport tarafından bana verilen altın eldiven ödülü aileme bırakacağım en büyük miras olarak görüyorum.

Para yoktu huzur vardı

BEŞİKTAŞ’ta şampiyonluklar aldığımız dönemde yüksek paralar yoktu ama değeri ölçülmeyen arkadaşlıklar vardı. Beraber güler, beraber ağlardık. Arkadaşlık sağlamdı. Kamplara günü birlik değil, üç gün önceden giriyorduk. Çok güzeldi o zamanlar.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!