President’da tatile devam

Tansu Çiller’in oğulları Berk ve Mert, Bodrum’a demirledikleri President (Başkan) adlı teknedeki tatillerine devam ediyor.

Haberin Devamı

Kız arkadaşlarını da yanlarına alan kardeşler, gün boyunca denize girip güneşleniyor, kimi zaman da jet-ski kullanıp su kayağı yapıyor. Berk Çiller önceki gün tekneden sulara atlarken böyle görüntülendi.

Kitap kurdu

Türkbükü’ndeki Chocolate Beach’te tatil yapan Didem Uzel, önceki gün elinde kitabı güneşlenirken görüntülendi.

Burada çekmeyin

Deniz Berdan, Bodrum tatilinin ardından İzmir-Alaçatı’ya geçti. Eşi ve kızıyla birlikte Alaçatı Beach Resort Otel’in plajında güneşlenirken görüntülenen Berdan, Bodrum’dakinin aksine fotoğraflarının çekilmesini istemedi. Mizah dergisi okuyan genç kadın, fotoğraflarını çeken muhabirleri ikna edemeyince, uzaktan çekim yapmalarını rica etti.

Tatil için Bodrum’u tercih edenlerden biri de İzzet Öz’dü. Önceki gün objektife takılan Öz, fötr şapkası, kırmızı tişörtü, aynı renkteki çantası ve sıra dışı terlikleriyle dikkat çekti.

Haberin Devamı

İstanbul gecelerindeki iddialı kıyafetleri ve aksesuvarlarıyla sık sık haber olan Ivana Sert, Bodrum tatilinde de tarzından taviz vermiyor. Sert ve oğlu Kayon Ateş denizin keyfini çıkarırken görüntülendi.

Oyuncu Selen Görgüzel, deniz ve güneşin keyfini Chocolate Beach’te çıkarıyor.

Yazarın Tüm Yazıları