Preo MySound bluetooth kulaklık incelemesi

Güncelleme Tarihi:

Preo MySound bluetooth kulaklık incelemesi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 21, 2016 09:40

Son dönemde farklı birçok kulaklık modeliyle karşılaşıyoruz. Bunlardan en dikkat çekenleri elbette kablosuz olan kulaklık modelleri...Hayatımızı kolaylaştıran bu kulaklıkları incelediğimizde Preo MySound bunlardan biri. İşte karşınızda Preo MySound bluetooth kulaklık...

 
Ürünü incelemeye başladığımızda kutu içeriğinden, kılıf içinde USB şarj kablosu Bluetooth kulaklık çıkıyor. Ürünün teknik özelliklerine giriş yaparsak, kulaklık ile bağlantı gerçekleştireceğiniz için ses cihazınızın bluetooth özelliğinin açık olduğundan emin olmanız gerekiyor.
 
Kulaklığın aktif hale gelmesi için çok fonksiyonlu kumandada ki açma ve kapama tuşuna 10 saniye basılı tuttuğunuzda aktif hale geliyor.
Haberin Devamı

Kulaklık üzerinde kırmızı-mavi ışık yanmaya başlıyor. Daha sonra bağlantı kurmak istediğiniz cihazın Bluetooth menüsünden Preo MySound'u seçerek bağlantıyı gerçekleştiriyorsunuz. 

Tasarımına göz attığımızda kulaklığın 13 mm kulaklık hoparlörü ve bilgisayar, mobil cihazlara tam uyumlu olduğunu görüyoruz.

Tasarımı dışında yüksek ses kalitesine sahip olması da ürünün dikkat çekici özelliklerinden. 

Preo MySound bluetooth kulaklık incelemesi

Kulaklığınızı, Bluetooth ile bağladığınız cihazdan 10 metre uzaklaştırınca bağlantı kopuyor.
 
Gelen bir çağrı olduğunda kulaklığınız size sesli bir mesaj veriyor. Çağrıyı cevaplamak için kumandadaki tuşa bir kez basmanız gerekiyor.
Preo MySound bluetooth kulaklık incelemesi
 
Çağrı cevaplayabilme ve çağrı yapabilme özelliği
 
Telefonunuz çaldığında veya konuşmanız gerektiğinde kulaklığınız size sesli bir mesaj gönderiyor. Çağrıyı reddetmek için kumandadaki  tuşa iki kez basmanız gerekiyor. Ayrıca telefonunuzun reddetme tuşunu da kullanabilirsiniz.
Preo MySound bluetooth kulaklık incelemesi
 
Peki bu kablosuz kulaklığın şarj işlemi nasıl oluyor? 

Şarj işlemine başlamadan önce cihazınızın kapalı olduğundan emin olmanız gerekiyor. Kutu içinden çıkan USB kablosunun USB ucunu kulaklığınıza, diğer ucunu ise güç kaynağına bağlayarak cihazınızı şarj edebiliyorsunuz.

Cihazınız şarj olmaya başladığında üzerinde kırmızı ışık yanıyor. Kulaklık şarj dolma işlemini yaklaşık 2 saatte tamamlıyor. Üzerindeki ışık sönmesiyle şarj
işlemi tamamlanıyor.
  
Çağrıyı cevaplamak için çok fonksiyonlu tuşa bir kez basmanız gerekiyor. İsterseniz telefonunuzun cevaplama tuşu da kullanılabilir. 
 
Ürünün artılarını incelediğimizde yüksek ses kalitesi, çok fonksiyonlu kumandası, çağrı cevaplayabilme ya da çağrı yapabilme özelliği ve rahat kulak yapısı olduğu şeklinde belirtebiliriz.

Bu ürünün fiyatı ise 79 TL civarında.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!