Prensleri de çıldırttılar

Güncelleme Tarihi:

Prensleri de çıldırttılar
Oluşturulma Tarihi: Haziran 19, 2010 12:19

Güney Afrika'da düzenlenen 2010 Dünya Kupası C Grubu'nda, 66 bin seyirci kapasiteli Green Point Stadı'nda yapılan mücadelede Cezayir ile golsüz berabere kalan İngiltere Milli Takımı, İngiliz taraftarları adeta çıldırttı.

Haberin Devamı

CEZAYİR SANKİ ŞAMPİYON (Foto Galeri)

İNGİLTERE SAÇ-BAŞ YOLDURUDU (Foto Galeri)

Dün oynanan karşılaşmayı dünyanın dört bir yanında izleyen İngilizler, arka arkaya kaçan pozisyonlarda adeta saç baş yoldular.

Statda maçı izleyen İngiltere prensleri William ve Haryy de takımlarının arka arkaya kaçırdıkları pozisyonlarda adeta çıldırdılar.

CEZAYİR ŞAMPİYON OLMUŞ GİBİ SEVİNDİ

Turnuva öncesinde favoriler arasında gösterilen İngiltere Milli Takımı ile berabere kalan Cezayir'de ise taraftarlar sokaklara döküldü. Ülkede adeta şampiyonluk havası hakimdi.

TURİSTLERİN HAYAL KIRIKLIĞI

Aydın'ın Didim ilçesinde tatil yapan İngiliz  turistler, Dünya Kupası'nda milli takımlarının ABD'nin ardından Cezayir  karşısında da berabere kalmasının hayal kırıklığını yaşadı. Tatil için Didim'i tercih eden çok sayıda İngiliz turist, milli  takımlarının 2010 Dünya Kupası C Grubu'nda Cezayir ile yapacağı maç öncesinde bar  ve kafeleri doldurdu. İngilizlerin milli takımlarının formasını giydikleri, saç ve yüzlerini  takımlarının forma renkleri kırmızı-beyaza boyadıkları dikkati çekerken, maçta  takımlarının kaçırdığı gollerin üzüntüsünü yaşadıkları görüldü. Karşılaşmanın bitiş düdüğüyle İngiliz vatandaşları hayal kırıklığı  yaşarken, İngiliz milli takımının galip gelmesi ihtimali üzerine işletmelerce  hazırlanan bazı etkinlikler yapılamadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!