Prens George’un bornozu da Denizli’den

Güncelleme Tarihi:

Prens George’un bornozu da Denizli’den
Oluşturulma Tarihi: Nisan 29, 2016 17:36

ABD Başkanı Barack Obama’nın geçen hafta yaptığı İngiltere ziyaretinin en ilgi çeken bölümü, Prens George’un karşılama anında üzerindeki bornozu oldu.

Haberin Devamı

Küçük Prens’in giydiği bornozun ise Denizli’de üretildiği ortaya çıktı. Bornozu üreten Nakosan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Boyar, fotoğraf ardından İngiltere’de çalıştıkları firmanın acil kodlu siparişler geçtiğini aktardı. Boyar, pazartesi doğum günü olan Prens George’nin kardeşi Prenses Charlotte için de özel bir bornoz üretip gönderdiklerini söyledi.

KALİTEMIZ KANITLANDI

Boyar, “İngiltere’deki müşterimizle 2010’dan beri çalışıyoruz, onlara üretim yapıyoruz. Bizim onlara gönderdiğimiz ürünlerden bir tanesi bir şekilde Kraliyet Ailesi’ne ulaşmış. Küçük George’nin Obama’yı bornozla karşılaması tüm dünya basınına yansıdı. Türkiye’de Denizli’nin özellikle bornozda ve havluda kalitesini kanıtlamış olması, Kraliyet Ailesi’nin bile Denizli bornozunu tercih etmesi gurur kaynağı. Ben sadece kendi firmam adına değil tüm Denizli için gurur duyuyorum” ifadesini kullandı. 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!