Prandelli: O şampiyonlukta benim de payım var

Güncelleme Tarihi:

Prandelli: O şampiyonlukta benim de payım var
Oluşturulma Tarihi: Şubat 25, 2016 13:11

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Cesare Prandelli, Mustafa Denizli yönetimindeki sarı kırmızılı takımın zor bir süreçten geçtiğini vurgulayarak, "Bence Hamza Hamzaoğlu döneminde daha iyiydi" dedi.

Haberin Devamı

Lazio maçı öncesi TRT Spor'un sorularını yanıtlayan Cesare Prandelli, "Galatasaray'da çok oyuncu değişti. Şu anda zor bir dönemde geçiyor. Bence takım Hamza Hamzaoğlu döneminde daha iyiydi" ifadelerini kullandı.

"4. YILDIZA KATKIM VAR"
Türkiye'de çok eleştirilen İtalyan teknik adam bu konuda kendisini, "Bizim olduğumuz dönemde Galatasaray iyi bir sezon geçirdi. Benim çalışmamın da bunda etkili olduğunu düşünüyorum. Dördüncü yıldızda benim de katkım var" sözleriyle savundu.

"LAZIO DAHA AVANTAJLI
Prandelli bu akşam oynanacak karşılaşmada ise İtalyan ekibini tura yakın gördüğünü belirterek, "1-1 zorlu bir skor. Galatasaray iyi bir takım ama Lazio'nun organizasyonu daha iyi. İki takım için de kolay olmasa da bana göre Lazio biraz daha avantajlı" diye konuştu.

Haberin Devamı

"BURAK İTALYA'DA DA OYNAR"
Son olarak Burak Yılmaz'ın Çin'e transferini de değerlendiren Prandelli, "Kendisini çalıştırdım. Kaliteli ve iyi bir oyuncu. Türkiye'de attığı golleri orada da atmasını dilerim. Bence İtalya'da oynasaydı burada da başarılı olabilecek bir oyuncuydu" yorumunda bulundu.

BAKMADAN GEÇME!