Poyraz'dan ticari fırtınası

Güncelleme Tarihi:

Poyrazdan ticari fırtınası
Oluşturulma Tarihi: Kasım 11, 2016 10:22

Poyraz'dan ticari fırtınası

Haberin Devamı

İZMİR'de Poyraz Otomotiv, ticari araç kampanyası ile İzmirli taksicilere özel avantajlar sunuyor. Tofaş'ın 1 milyar dolarlık yatırımla hayata geçirdiği ve seri üretimi Bursa'da yapılan Fiat Egea projesinin sedan ve station vagon modelleri İzmirli taksi esnafı tarafından en çok tercih edilen model olarak liderliğini koruyor.

EGEA'nın taksiciler tarafından en çok tercih edilen motor seçenekleri ise 5 ileri vites 1.3 litre 95 HP Multijet dizel ve 6 ileri vites 1.6 litre 120 HP Multijet dizel olarak ön plana çıktığını ifade eden Poyraz Otomotiv Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Özopoyraz, ayrıca Fiat Egea'nın 6 ileri tam otomatik şanzımanla kombine edilen 110 HP gücündeki 1.6 litrelik E-Torq motorlu versiyonu ve 1.6 litrelik Multijet turbo dizel motor seçeneğinin çift kavrama otomatik şanzımanlı (DCT) versiyonu da farklı bir konfor arayan kullanıcıların tercihinde olduğunu söyledi. Bursa'da üretilip Avrupa ve Amerika dahil toplam 40 farklı ülkeye ihraç edilen Egea, Avrupa'da Tipo, Amerika'da ise Dodge Neon olarak pazara sunularak üstün ürün özelliklerinin dünya çapında kabul gördüğünü söyleyen Özpoyraz, “Sınıfının en geniş iç ve bagaj hacimlerine sahip olan modellerinden olan Egea, yüksek performansını oldukça düşük yakıt tüketimi ile elde ediyor. Station vagon modelinde kullanılan start-stop özelliği, akıllı alternatör ve yağ pompası ve özel viskoziteli yağ kullanımı ile 1,6 Multijet II motorda yakıt tüketimi 3,7 litreye kadar düşüyor. Böylece ticari araç kullanan müşterilerimizin en çok tercih edilen modeli olmaya devam ediyor" diye konuştu.

SERVİS VE YEDEK PARÇADA İNDİRİM

Poyraz Otomotiv'den ticari taksi alan müşterilerin otomobil akülerinin 72 amperlik aküler ile ücretsiz değiştiğinin altını çizen Özpoyraz, “Taksilere servisimizdeki bakımlarında yedek parçada %25, işçilik ücretlerinde yüzde 25 indirim yapıyoruz. Araçlarımızda yedek parça problemi yok. Yedek parça için beklemek sıkıntısı yok" dedi. Bu özellikleri ile Egea; Hatchback, Sedan ve Station Wagon olmak üzere tüm gövde tiplerinde İzmirli taksiciler için en ideal seçenek olarak kullanıcılarını Poyraz showrromlarına bekliyor.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!