Poyraz Karayel'in 55.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayelin 55.bölüm fragmanı yayınlandı mı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 20, 2016 15:06

Poyraz Karayel hayranları dün akşam nefes kesen bir bölüm izlediler. Dizinin son bölümünde Sinan'ın tüm gerçekleri duyması ortalığı karıştırdı. Bahri Umman'ın kızının vurulduktan sonra aldığı karar İstanbul mafyasını salladı. Şimdi hayranları merakla Poyraz Karayel 55.bölüm fragmanını bekliyor.

Poyraz Karayel Çarşamba akşamı bomba gibi bir bölümle ekranlara geldi. Poyraz Karayel'in çok heyecanlı bir sahnede bitmesinin ardından hayranları 55.bölüm fragmanını merak etti. Poyraz Karayel'in 55.bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. İşte Poyraz Karayel son bölümde yaşananlar...

Poyraz Karayel son bölümü hayranları nefeslerini tutarak izledi. Cezaevinde bulunan Bahri Umman kızının vurulmasından sonra 4 mafya babasının vurulmasına karar vermiştir. Bu olay İstanbul Emniyet'inde büyük olay yaratmıştır. Poyraz'ın eski müdürü artık köşeye sıkışmıştır.

Poyraz Karayel'de Sinan annesi ve Sadreddin arasındaki şoke eden konuşmaları duymuştur. Babasına söyleyip söylemeyeceğini son bölümde izleyebilirsiniz. Ayrıca dizide dün akşam çok eğlenceli sahneler de yaşandı. Zülfikar, Meltem ile annesini tanıştırdı. Meltem'in anne ziyaretinden önce yaptığı kıyafet seçimi herkesi güldürdü

Poyraz Karayel'in nefes kesen son sahnesinin ardından hayranları dizinin 55.bölüm fragmanını merak etti. Dizinin haftaya Çarşamba günü yayınlanacak bölümünün fragmanı henüz yayınlanmadı.

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM İZLE!

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Ayşegül'ün vurulması ile ortalık bir anda karışıyor; Poyraz'ı ise, çok önemli bir karar bekliyor! Ayşegül’ün vurulması başta Poyraz olmak üzere herkesi perişan eder. Ayşegül yaşama tutunmak için savaşırken Poyraz da yaşamın kıyısında gezmektedir, Ayşegül’ün başına gelenlerden kendini sorumlu tutmaktadır.
Bahri ise Ayşegül’ün vurulması üzerine kanlı kararlar alır. Bu kararlar yüzünden Poyraz’ın Bahri uğruna büyük bir fedakarlıkda bulunması gerekir. Sadreddin Ayşegül yüzünden büyük bir vicdan azabı içindedir. Tüm olanları Begüm’e anlatır. Begüm bu olayın sorumlusunun Sadreddin olduğunun anlaşılmaması için kurnazca bir plan yapar. Fakat, Sadreddin’le tüm konuşmalarını Sinan çoktan duymuştur bile.

Sinan Ayşegül’ü vurduranın Sadreddin olduğunu babasına söyleyecek midir? Neşet ise Ayşegül’ün vurulmasıyla ne kadar kahrolmuş olsa da bunu da kendini fırsata çevirmenin bir yolunu bulur. Neşet’in planını bu sefer Poyraz bozabilecek midir?

POYRAZ KARAYEL 54.BÖLÜM FRAGMANI
POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?
Bahri mafya babası Yusuf’u öldürmek suçuyla tutuklanır. Bahri’nin suçsuzluğunu kanıtlamanın tek yolu yalancı tanığı bulmaktır. Meltemler her yolu deneyip yalancı tanığın izini bulamayınca Poyraz yalancı tanığa karşılık takas yapmak için dört mafya babasını kaldırır. Fakat Sadreddin’in himayesindeki bu mafya babalarının Poyraz tarafından alıkonulması, Sadreddin’i çok zor durumda bırakır. Sadreddin’in rüştünü ispatlamak için ne yapıp edip o 
mafya babalarını kurtarması gerekmektedir. Böylece Sadreddin ve Poyraz bir kez daha karşı karşıya gelir. Üstelik bu sefer ki onları çok daha dönüşü olmayan yollara sokacaktır. Ve bu savaşta ikisinin de çok sevdiği biri zarar görecektir...

Poyraz Karayelin 55.bölüm fragmanı yayınlandı mı


Ayşegül'ün vurulması ile ortalık bir anda karışıyor; Poyraz'ı ise, çok önemli bir karar bekliyor! 

Poyraz Karayelin 55.bölüm fragmanı yayınlandı mı

Poyraz Karayelin 55.bölüm fragmanı yayınlandı mı


Bahri ise Ayşegül’ün vurulması üzerine kanlı kararlar alır. Bu kararlar yüzünden Poyraz’ın Bahri uğruna büyük bir fedakarlıkda bulunması gerekir. 

Poyraz Karayelin 55.bölüm fragmanı yayınlandı mı


 Neşet ise Ayşegül’ün vurulmasıyla ne kadar kahrolmuş olsa da bunu da kendini fırsata çevirmenin bir yolunu bulur. Neşet’in planını bu sefer Poyraz bozabilecek midir?

Poyraz Karayelin 55.bölüm fragmanı yayınlandı mı

Sadreddin Ayşegül yüzünden büyük bir vicdan azabı içindedir. Tüm olanları Begüm’e anlatır. Begüm bu olayın sorumlusunun Sadreddin olduğunun anlaşılmaması için kurnazca bir plan yapar. Fakat, Sadreddin’le tüm konuşmalarını Sinan çoktan duymuştur bile.

Poyraz Karayelin 55.bölüm fragmanı yayınlandı mı


Sinan Ayşegül’ü vurduranın Sadreddin olduğunu babasına söyleyecek midir? 

BAKMADAN GEÇME!