Poyraz Karayel 50. bölüm yeni fragmanında büyük şok - İzle

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel 50. bölüm yeni fragmanında büyük şok - İzle
Oluşturulma Tarihi: Mart 21, 2016 18:17

Poyraz Karayel bu hafta bomba gibi bir bölümle ekranlara gelecek. Poyraz Karayel'in 50.bölümünde cinayet şoku yaşanacak. Poyraz Karayel hayranları Adil Topal'ın ölüp ölmeyeceğini merak ediyor. Poyraz Karayel 50. bölüm fragmanları ve dahası haberimizde.

Haberin Devamı

Türkiye'nin en çok izlenen dizisi Poyraz Karayel, Çarşamba akşamı yine nefes kesecek bir bölümle hayranlarının karşısına çıkacak. Poyraz Karayel'in son bölümüünde Bahri Baba ve ekibi Adil Topal'ı tuzağa düşürmüşlerdi. Dizinin yeni yayınlanan fragmanında şoke eden bir sahne var..

 

Poyraz Karayel 50.bölüm fragmanı izle!

 

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Nihayet Bahri’nin elinde Adil’e karşı önemli bir koz vardır: Adil’in büyük oğlu Neşet...
Adil, Neşet’in Bahri'lerin eline geçtiğini duyunca delirir. Oğlunu geri almak için yapmayacağı şey yoktur. Adil’in Neşet’i almak için gözünün ne kadar kararabileceğini iyi bilen Poyraz ve Bahri'ler de önlemlerini almaya başlarlar.

Haberin Devamı

Albay'dan Sinan’a, İpek’ten Meltem’e kadar herkesi Bahri'lerin evine toplarlar. Uzun bir gece olacaktır... Herkesin bir araya gelmesi uzun zamandır gizlenen sırların da bir bir açığa çıkmasına neden olur. Poyraz ve diğerleri o sırlar ve sonuçlarıyla uğraşırken Adil tarafından gönderilen özel ekip eve sinsi sinsi yaklaşmaktadır.

 

 

POYRAZ KARAYEL OYUNCULARI:

 

İlker Kaleli
Poyraz Karayel
Hayatı boyunca tutunacak bir dal aramış ama başaramamış. Siz onu bir serseri gibi göreceksiniz ama ondaki yürek kimsede yok. Sadece gününde değil. Poyraz eski bir polis. İşlemediği bir suç yüzünden meslekten atıldıktan sonra, hayatı baş aşağı yuvarlanmış. Bir yanda çok sevdiği oğlu. Bir yandan tek aşkı Ayşegül. Yanına girdiği mafya babası Bahri. Amiri Mümtaz. Bütün dünya birleşmiş Poyraz'ın üzerine gelmektedir. Oysa bunlar Poyraz için çocuk oyuncağıdır.

 

Burçin Terzioğlu
Ayşegül

Poyraz'ın aşkı. Bahri'nin kızı. Babasının karanlık dünyasından nefret ettiğinden, onunla görüşmeyi uzun zamandır reddediyor. Kendisine yeni bir hayat kurmuş, ayakları üzerinde durmayı başarmış ve doktor olmuş ama dünyasına kimseyi sokmamıştır. Güzel, zeki, yalnız ve yaralı. Hayatı, Poyraz'ın gelmesiyle tekrar alt üst oluyor.

 

Haberin Devamı

Ataberk Mutlu
Sinan Karayel
Poyraz'ın dünya tatlısı oğlu. Zeki, sevimli ve konuşkan. Küçük yaşlarda anne babasının boşanması onu da etkilemiş. Pek arkadaşı yok. Okulu sevmez. Yalnız bir çocuk. Hayatta herkesten çok babasını seviyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!