Poyraz Karayel 40. bölümde şok eden gelişme! - izle

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel 40. bölümde şok eden gelişme - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2016 15:22

Ekranların sevilen dizisi Poyraz Karayel 40. Bölüm 1. ve 2. Fragmanı yayınlandı! Poyraz Karayel’in yeni bölümünde Poyraz'ın Turgut’u bulma macerasına Ayşegül de dahil oluyor! Peki; Poyraz ile Ayşegül Turgut'u bulabilecek mi? Poyraz Karayel 40. bölümünde neler yaşanacak? İşte; Poyraz Karayel yeni bölüm detayları...

Haberin Devamı

Ekranların izlenme rekoru kıran sevilen dizisi Poyraz Karayel’de bu hafta neler olacak? Kanal D akşam kuşağında 40. Bölüm ile ekranlara gelecek olan dizide heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Ayşegül’ün başı büyük dertte. Poyraz’ın olanlar karşısında kafası karışıyor. Poyraz’ın Turgut’u bulma macerasına Ayşegül de katılıyor.

Poyraz Karayel bu akşam yayınlanacak olan 40. Bölümünde tüm izleyenlere heyecan fırtınası esecek. İzleyicileri ekran başına kilitleyen dizide Ayşegül’ün başı Begüm yüzünden büyük derde girecek. Peki Ayşegül içine düştüğü bu durumdan nasıl kurtulabilecek?

POYRAZ KARAYEL 40. BÖLÜM 1. FRAGMANI

Diğer yandan Poyraz’ın Selin evine götürmesi Ayşegül’ü çileden çıkartıyor. Poyraz görev icabı Selin’i evine getiriyor. Ancak Selin’in Poyraz’ı öpmeye çalışması ile işler daha karmaşık bir hal alıyor. Bu durumu öğrenen Ayşegül kıskançlık krizlerine giriyor. Ayşegül’ü bunun bir görev olduğuna ikna olması için Turgut’u bulmak için yaptığı plana Ayşegül’ü de dahil etmek zorunda kalıyor.

Haberin Devamı

Sema ve Sefer ise düğünün ardından kötü günlerin geride kaldığını umarak yepyeni bir hayata başlamak isterler. Ancak onları kötü bir sürpriz beklemektedir. Sema’nın hastalığının giderek kötüleşmesi mutluluklarına gölge düşürecektir.

POYRAZ KARAYEL 40. BÖLÜM 2. FRAGMANI

Zülfikar ise Çiğden ve Meltem arasında gidip gelmektedir. Hangisi ile hayatına devam edeceğine bir türlü karar veremez. Bakalım Zülfikar’ın seçimi Meltem mi yoksa Çiğdem’i mi olacak?

Begüm’ün yaptıkları yüzünden başı büyük derde giren Ayşegül bakalım bu durumdan nasıl sıyrılacak. Ve nihayet Poyraz’ın beklediği büyük gün gelmiştir. Ve artık Babası Adi ile karşılaşması an meselesidir.

Poyraz Karayel 40. bölümde şok eden gelişme - izle

POYRAZ KARAYEL 39. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Poyraz, Meltem ve İbrahim ile yüzleşerek tüm gerçekleri ortaya döker. Sefer, Sema’nın hastalığını öğrenir öğrenmez soluğu Sema’nın yanında alır. Hastalığını öğrendiğini söylemek yerine başka bir planla Sema’nın karşısına çıkar.

Haberin Devamı

Kıskançlık krizlerine giren Ayşegül, Poyraz’ın Selin hakkında söylediği yalanları yüzüne vurmak için bir plan yapar. Selin ve Poyraz ile bir mekanda karşılaşır, Poyraz için bu içinden çıkılmaz bir hal almıştır. Poyraz bir yandan Ayşegül’ün gönlünü almaya diğer yandan da görev icabı da olsa birlikte olduğu Selin’i ikna etmeye çalışır.

Selin’in peşinde büyük bir tehlike vardı ve Poyraz Selin2i bu tehlikeden kurtarmak için elinden geleni yapar. Ancak Poyraz’ın bu tutumu Ayşegül ile olan ilişkilerine zarar verir.

POYRAZ KARAYEL OYUNCULARI

Başrollerini Burçin Terzioğlu, İlker Kaleli ve Ataberk Mutlu’nun paylaştığı Poyraz Karayel, Musa Uzunlar, İsmail Düvenci, Kanbolat Görkem Arslan, Ali İl, Ece Özdikici, Cem Cünenoğlu ve Celil Nalçakan gibi usta isimlerin yer aldığı güçlü oyuncu kadrosu ile her hafta Çarşamba günü muhteşem bölümleri ile ekranlara geliyor.

BAKMADAN GEÇME!