Poyraz Karayel son bölümde yaşananlar nefes kesti..

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel son bölümde yaşananlar nefes kesti..
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2016 08:14

Poyraz Karayel son bölümde nefes kesen sahneler yaşandı.. Kanal D'nin geniş kitlelere hitap eden dizisi Poyraz Karayel dün akşam yine izleyicilerini ekran başına kilitledi. Peki Poyraz Karayel son bölümde neler yaşandı? Bahri vuruldu mu? İntikam planının ortasına düşen Poyraz ve Bahri bu kaostan nasıl çıkacak? İşte Poyraz Karayel son bölümünde yaşananlar ve yeni bölüm fragmanı için detaylar

Haberin Devamı

Poyraz Karayel bu akşam yayınlanan son bölümüyle izleyenleri ekran başına kilitledi. Kanal D ekranlarının herkes tarafından ilgiyle izlenen dizisi Poyraz Karayel bu akşam yeni bölümüyle ekranlardaydı. Dizinin yeni bölümünde aksiyon dolu dakikalar yer aldı. Yeni bölümde Sadreddin, Taşkafa, Zülfikar ve Meltem sıkıntılı günlerin ardından eğlenceli bir gece geçirmeye karar vermişken, Bahri ve Despina, Tefeci Erol'un intikam planının ortasına düştü. İzleyiciler son bölümün ardından yeni bölüm fragmanı için arama yaptılar. Peki, Poyraz Karayel 72. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Poyraz Karayel 72. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Yavuz’un ölümünün ardından Poyraz, o evdeki görevinin sonuna geldiğini düşünmektedir. Ancak Eda asıl görevin kayıp ajan Kerem'i bulmak olduğu ve evden ayrılamayacakları konusunda ısrarcıdır. Eda’nın görev konusundaki bu ısrarı Poyraz’ın bir araştırmaya girmesine neden olur. Ayşegül’ün de o evde kalmaya tahammülü kalmamıştır. Bahri Ayşegül’ün durumuna el koyar ve kızını o evden alır. Bu Çınar’ın dağılmasına neden olur. Ama Nevra'nın, Çınar'ı bu halde görmeye niyeti yoktur.

Haberin Devamı

Sadreddin, Taşkafa, Zülfikar ve Meltem sıkıntılı günlerin ardından eğlenceli bir gece geçirmeye karar vermişken, Bahri ve Despina, Tefeci Erol'un intikam planının ortasına düşer. Ölümün kıyısındaki gecede yaşananlar sayesinde Nevra, Ayşegül'ü Çınar'a döndürmek için bir koz ele geçirir.

Poyraz ve Eda kaçak Halil'i yakalamak için harekete geçtiğinde Poyraz hiç beklemediği bir ihanetle yüzleşir.

70. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Poyraz, asansörde bir ölüm kalım savaşı veren Ayşegül'ü kendi hayatını tehlikeye atarak ölümün kıyısından çekip alır. Ayşegül olanların şokunu atlatmaya çalışırken hastaneden gelen Çınar’ın ameliyat haberi Ayşegül için yeni bir şok olur. Çınar ameliyattan çıkar ama ameliyatta yaşanan komplikasyon onun için zor günlerin habercisidir.

Poyraz, Ayşegül’ün ölüm emrini veren Yavuz’a yaptıklarını ödetmek için harekete geçer. Fakat Yavuz sandıklarından çok daha akıllıdır ve tam kendisi için tehlike çanları çalarken ustaca bir manevrayla her şeyi Sadreddin’in üzerine yıkar. Ama Poyraz’ın pes etmeye niyeti yoktur. Yavuz’un köşeye sıkışması ise Sayguner ailesiyle ilgili büyük sırların ortaya çıkmasına neden olacaktır...

BAKMADAN GEÇME!