Poyraz Karayel başlıyor

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel başlıyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2015 10:59

Kanal D’nin yeni dizisi “Poyraz Karayel” bu akşam başlıyor... Aksiyonun mizahla, aşkın dramla harmanlandığı, İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar’ın başrolleri paylaştığı dizi, izleyicinin yeni gözdesi olmaya aday... İşte “Poyraz Karayel” karakterleri ve hikayedeki yerleri...

Haberin Devamı

Sinan Karayel (Ataberk Mutlu)
Poyraz’ın oğlu... Zeki, sevimli ve konuşkan. Küçük yaşlarda anne babasının boşanması onu da etkilemiş. Pek arkadaşı yok. Okulu sevmiyor. Yalnız bir çocuk. Hayatta herkesten çok babasını seviyor.

Poyraz Karayel (İlker Kaleli)
Poyraz eski bir polis. İşlemediği bir suç yüzünden meslekten atıldıktan sonra hayatı baş aşağı yuvarlanmış. Bir yanda çok sevdiği oğlu... Bir yanda tek aşkı Ayşegül... Yanına girdiği mafya babası Bahri... Amiri Mümtaz... Bütün dünya birleşmiş Poyraz’ın üzerine gelmekte... Oysa bunlar Poyraz için çocuk oyuncağıdır. Başkaları onu bir serseri gibi görse de, Poyraz’daki yürek neredeyse kimsede yok.

Mümtaz (Murat Daltaban)
Kaçakçılık ve Organize Suçlar Emniyet Amiri... Poyraz’ın eski dostu. Sinsi yüzünü gizleyen biri. Poyraz, Mümtaz’a hep güvenmiş. Mümtaz da onu koruyup kollamış. Gerçek yüzü zamanla ortaya çıkacak. Rüşvet meselesini Poyraz’ın üstüne yıkan da o... Kendisini kurtarmak için Poyraz’ı yakmış. Şimdi de Poyraz’a muhtaç. Onu Bahri’nin yanına sokmasının nedeni, Bahri’deki kendisiyle alakalı dosyaları almak.

Haberin Devamı

Ayşegül (Burçin Terzioğlu)
Poyraz’ın büyük aşkı... Bahri’nin kızı... Onun karanlık dünyasından nefret ettiği için babasıyla uzun zamandır görüşmeyi reddediyor. Kendisine yeni bir hayat kurmuş, ayakları üzerinde durmayı başarmış ve doktor olmuş. Ama dünyasına kimseyi sokmamış. Güzel, zeki, yalnız ve yaralı. Hayatı,
Poyraz’ın gelmesiyle tekrar altüst oluyor.

Zafer (Engin Benli)
Derin, karanlık ve korkutucu... Uyuşturucu işine girmek isteyen acımasız bir işadamı. Bir işi kafasına koyduğunda onu yapmak için önüne çıkan her engeli yok etmeye hazır. Hem Bahri’nin hem de görür görmez aşık olduğu Ayşegül’ün sevdiği adamın, yani Poyraz’ın düşmanı.

Bahri Umman (Musa Uzunlar)
Sert, bazen acımasız ama yüreği merhamet ve sevgi dolu bir mafya babası... Oğlunu ve karısını kaybettikten sonra o da kendi içine kapanmış. Köşesine çekilmiş ama hâlâ sözü dinleniyor. Hayatla tek bağı olan kızı Ayşegül, Bahri’nin kanayan yarası.

Ünsal Özbakan (Mustafa Alabora)
Kibirli, elit, huysuz bir gazete yöneticisi. Poyraz’dan nefret ediyor. Torunu Sinan’ı Poyraz gibi bir serserinin yanında büyütmemek için her şeyi yapabilecek bir adam...

Haberin Devamı

Canan Özbakan (Müge Akyamaç)
Ünsal’ın karısı. Eşi kadar katı değil. Hatta bazen Poyraz’ın yanında bile yer aldığı oluyor. Hanımefendi, görgülü bir kadın.

Sadreddin Umman (Ali İl)
Bahri’nin büyük oğlu. Hayatı boyunca babasının gölgesinde yaşadığından kendini ispat etme derdinde. Bu yüzden sık sık psikopatlık derecesinde şiddete başvuruyor.

Taşkafa (Cem Cücenoğlu)
Kalbi cüssesinden büyük bir adam. İri yarı ama saflık derecesinde yumuşak bir kalbi var. Ekibin kas gücü...

Zülfikar (Celil Nalçakan)
Baba’nın sağ kolu. Eski solcu. Çok konuşur. Sürekli şikayet eder. En ufak bir şeyi küresel sermayeye ve kapitalizme bağlar. Ama çok mert bir adamdır. Eski polis olduğundan Poyraz’a ayrıca gıcıktır.

Haberin Devamı

Sefer (Kanbolat Görkem Arslan)
Bahri Baba’nın diğer sağ kolu. Fevri, hemen parlar ama çabuk söner. Cesur ve korkusuzdur. Bahri’yi canını sorgusuz sualsiz verecek kadar çok sever. Aşırı milliyetçidir.

Sema (Emel Çölgeçen)
Bahri’nin güzel ve zeki avukatı. Onun bütün iş bağlantılarını, ilişkilerini o yönetiyor. Kurnaz, soğuk ve mesafeli bir kadın; özellikle de erkeklere karşı...

Songül Umman (Ece Özdikici)
Sadreddin’in karısı. Sadreddin’in layık olduğu saygıyı görmediğini düşünüyor. Onu Bahri’nin yerinde görmek için her şeyi yapmaya hazır. Sinsi ve ikiyüzlü...

İsa (Emirhan Akbaba)
Ümran Hanım’ın oğlu. En büyük eğlencesi Poyraz Abi’siyle ödevler yapmak...


Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!