Poyraz Karayel 82. final bölümü fragmanında neler yaşanacak?

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel 82. final bölümü fragmanında neler yaşanacak
Oluşturulma Tarihi: Şubat 23, 2017 09:45

Poyraz Karayel 82. final bölümü fragmanında neler yaşanacak sorusu, diziyi yakından takip eden seyirciler tarafından merak edilmeye devam ediyor. Son bölümde yaşananların ardından Poyraz Karayel 82. final bölümü fragmanında neler yaşanacağını araştıran takipçiler, finalin mutlu sonla bitmesini umuyor. Peki,Poyraz Karayel 82. final bölümü fragmanı yayınlandı mı? İşte, yeni bölüm hakkında merak edilenler

Haberin Devamı

Poyraz Karayel bu akşam ekranlara gelen son bölümüyle izleyicilerine nefes kesen dakikalar yaşattı. Kanal D ekranlarının başladığı günden itibaren reyting rekorları kıran dizisi Poyraz Karayel'de bu akşam da heyecan seviyesi oldukça yüksekti. Dizinin yayınlanan son bölümünde izleyiciler adeta nefeslerini tuttu. Son bölümde Poyraz'ın ortadan kaybolmasıyla onun yalan söylediğini düşünen Ayşegül, Poyraz'ı kıskacına alır ve sorgulamaya başladı. Öte yandan herkesin beklediği güzel haber gelmek üzereydi. Son bölümün bitmesiyle yeni bölüm fragmanı merak edildi. Peki, Poyraz Karayel 82. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Poyraz Karayel 82. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

YENİ BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK

Haberin Devamı

Poyraz ve ekibi zorlu bir mücadele içindedirler ancak bu defa diğerlerinden farklı bir durum daha vardır. İşkenceye maruz kalan ekip, nasıl bir yol izleyip kurtulma planı yapacaklar? Poyraz'ın ortadan kaybolmasıyla onun yalan söylediğini düşünen Ayşegül, Poyraz'ı kıskacına alır ve sorgulamaya başlar. Öte yandan herkesin beklediği güzel haber gelmek üzeredir. Ayşegül ve Poyraz arasında söz yüzükleri takılır ancak bunun mutluluğu uzun sürmez.

Nevra ise yeni planlar içindedir. Girişim'e tekrar katılmak için her yolu deneyen Nevra bu defa hedefina kimi alacaktır... Yoksa Nevra'nın yeni hedefi Bahri mi olacaktır? Poyraz Karayel yeni bölümüyle Çarşamba 20.00'de Kanal D'de!

SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Yeni hedeflerine doğru hız kesmeden harekete geçerler. Fakat önlerine hiç beklemedikleri engeller çıkacaktır. Bu arada Poyrazlar hedeflerinin peşinde ilerlerken Ayşegül, Songül, Ümran ve Meltem onların çevirdiği gizli kapaklı işlerden huylanmaya başlar. Poyrazlar için ikili hayatlarını gizlice sürdürmeye çalışmak giderek zorlaşmaktadır.

Savaş ve Bahri arasındaki dostluk gelişmektedir. Bahri’nin söyledikleri üzerine Savaş Nevra’dan uzaklaşmaya başlar. Ama Nevra’nın buna izin vermeye niyeti yoktur. Savaş'ın ağabeyinin katilini öğrenmesiyle çanlar Bahri için çalmaya başlayacaktır. Poyraz ve ekibi ise, hiç beklemedikleri bir anda giriştiklerin savaşın gerçek boyutuyla yüzleşirler...

Haberin Devamı

TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BAKMADAN GEÇME!