Poyraz Karayel 75. bölüm fragmanında Çınar, Hikmet'in kimliğini öğrenecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel 75. bölüm fragmanında Çınar, Hikmetin kimliğini öğrenecek mi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 29, 2016 09:34

Poyraz Karayel 75. bölüm fragmanında Çınar'ın Hikmet olarak bildiği Poyraz'ı öldürme çabaları sekteye uğruyor. Uykuda yakaladığı adamın başına öldürmek için giden Çınar'ın adamı, Hikmet olarak bildiği öldüreceği kişinin Poyraz olduğunu görmüştür. Poyraz Karayel 75. bölüm fragmanında olayların beklentilerin dışında gerçekleştiğini görecek olan Çınar ne yapacaktır? Hikmet'in gerçek kimliğini öğrenecek midir? İşte merak edilen detaylarıyla Poyraz Karayel 75. bölüm fragmanı ve detayları

Haberin Devamı

Poyraz Karayel'in bu akşam yayınlanan son bölümünde izleyiciler nefeslerini tuttu. Kanal D ekranlarının izleyenleri ekran başına kilitleyen, aksiyon dolu dizisi Poyraz Karayel'de bu akşam heyecan seviyesi oldukça yüksekti. Dizinin bu akşam yayınlanan son bölümünde gerilim iyice arttı. Çınar ihanetin bedelini ödetmek için Hikmet sandığı Poyraz’ı ve Ayşegül’ü ortadan kaldırmaya karar verdi. İzleyicilerin nefeslerini tuttukları anlarda ilginç dakikalar yer aldı. Son bölümün bitmesinin hemen ardından diziseverler yeni bölüm fragmanı için araştırma yapmaya başladılar. Peki, Poyraz Karayel 75. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Poyraz Karayel 75. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlanır yayınlanmaz haberimizden izleyebilirsiniz.

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Haberin Devamı

Poyraz, aradıkları ismin Nevra olduğunu ortaya çıkarmıştır. Artık kendisine göre daha fazla ajanlık görevine devam etmesinin gereği yoktur. Poyraz istifa eder. 
Ayşegül, Poyraz ve Sinan yepyeni bir hayata adım atarlar. Ama İsa’nın Taşkafa ile ilgili öğrendiği gerçek Poyrazların hayatını da etkileyecektir. İsa'nın öfkesini Poyraz bile dindiremeyince, İsa geri dönüşü zor bir hata yapar.

Eda Kerem’i son anda kaçırmayı başarır. Herkesin peşinde olduğu Kerem, onu kaçıran Eda'ya, hayatını altüst edecek bir bilgi verir. Ayşegül'ün ihanetine şahit olan Çınar ise yıkılmıştır. Nevra, dağılmış Çınar'ı ayağa kaldırıp öfkesini, hak edenlere yöneltmesini sağlar. Çınar ihanetin bedelini ödetmek için Hikmet sandığı Poyraz’ı ve Ayşegül’ü ortadan kaldırmaya karar verir ve hemen harekete geçer. Poyraz ve Ayşegül ise onlara doğru yaklaşan tehlikenin farkında bile değildir...

73. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI

Poyraz, kurnaz planıyla Kerem'i kıstırmış ama oyun henüz bitmemiştir. Ayşegül ise yaşadıklarının ardından gözyaşları içinde Poyraz'ın yanına koşar. Çınar, Ayşegül'le yüzleşirken Ayşegül’ün Nevra'nın tehditiyle ona döndüğünü öğrenir. Ama Nevra, Ayşegül'le ilgili çok daha büyük bir gerçeğe şahit olacaktır. 

Haberin Devamı

Zülfikar ise hayatının en önemli kararını verip Meltem'le konuşmanın yolunu ararken büyük bir sürprizle karşılaşır. Nevra Mümtaz'ı kullanarak büyük planını uygulamaya başlar. Poyraz ise Nevra’yı keşfetmeye yaklaşırken, Ayşegül’le de yeni bir hayata başlamanın adımlarını atmaktadır. Ama ikisi de onlara doğru yaklaşan büyük tehlikenin farkında değildir.

BAKMADAN GEÇME!