Poyraz Karayel 68. bölüm fragmanı ile Ayşegül güvenmeyi öğreniyor!

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel 68. bölüm fragmanı ile Ayşegül güvenmeyi öğreniyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 16, 2016 09:31

Poyraz Karayel 68. bölüm fragmanında hayata dair birçok detay yer alıyor. Poyraz'ın Çınar ile ilgili verdiği detaylara bir türlü inanamayan Ayşegül, onun kendisine sürekli yalan söylediğini düşünerek söylediklerini kaale almamıştır. Poyraz Karayel 68. bölüm fragmanında aslında Çınar'ın gerçek yüzünün ne kadar karanlık olduğunu gören Ayşegül, bu kez hata yaptığının farkına varmıştır. İşte tüm bu detayların yer aldığı Poyraz Karayel 68. bölüm fragmanı ve bölüm öncesi tüyoları haberimizde

Haberin Devamı

Poyraz Karayel 68. bölüm fragmanı bazı bilinmezliklerin sonu olacak. Ayşegül'ün güven problemi çektiği Poyraz'a karşı bazı hisleri yeniden oluşmaya başlıyor. Özellikle Çınar konusunda duyduklarının sağlamasını gördükleriyle yapması, bir kez daha bu hislerin doğru yolda gittiğini göstermiş oldu. Poyraz Karayel 68. bölüm fragmanı aksiyon dozunun hiç eksik tutulmayacağının mesajını verdi. İşte hareketli bir bölümün habercisi olan Poyraz Karayel 68. bölüm fragmanı ve detayları

POYRAZ KARAYEL 68. BÖLÜM FRAGMANINDA NELER YAŞANACAK?

Poyraz ve Ayşegül ilk kez birbirlerinin acı dolu iki yılını öğrenmiş, özlemle sarılmışlardır. Ama kötü sürprizler yüzünden çok uzun hasret gideremezler.

İsa’ya acil olarak karaciğer nakli yapılması gerekmektedir. Uygun verici bulunamazken İsa’nın zamanı azalmaktadır. Bu sırada Poyraz ise Halil’in peşine düşmüştür. Poyraz Halil’i takip ederek örgütün bir sonraki hamlesini öğrenir. Ama bu hamleyi durdurmak kolay olmayacaktır.

Haberin Devamı

Ayşegül ise derede ölen çocukların başına gelenleri araştırmaya devam eder. Bu yolda tehlikeli adımlar atacaktır. Poyraz’la ilk kez yakınlaşan Ayşegül, Çınar’la ilgili bir kararın eşiğine gelir. Ama Çınar’ın Ayşegül’e bir sürprizi vardır...

Poyraz şahit olduğu gazeteci cinayetinin hemen ardından soluğu Ayşegül’ün yanında alır. Ancak Ayşegül, Poyraz’ın Çınar’la ilgili söylediklerine inanmaz. Zülfikar ve Meltem, önce Umman evine gelen polisleri atlatmaya sonra da saklanacak bir yer bulmaya niyetlidir.

Sadreddin ise Yavuz’la ortak olabilmek için babasının arkasından bir iş çevirmeye karar verir. Ancak Poyraz’ın peşine düştüğü Çınar’ın herkesi şaşırtan kararları Sayguner evini karıştırırken, şüpheli tavırları da Ayşegül’ün kendini sorgulamasına sebep olacaktır. Çınar’ın gözaltına alınmasıyla gerçekler bir bir ortaya çıkarken Ayşegül ve Poyraz birbirlerine dair öğrendikleriyle yeni bir yol ayrımına gelirler.

Haberin Devamı

 

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Sinan’la Birlikte Kaçmaya Karar Veren Poyraz, Gerçekleşen Patlama ile Kalakalır! Sinan’la birlikte kaçmak üzere olan Poyraz, İsa’nın bindiği otobüste gerçekleşen patlamayla kalakalır. Poyraz, saldırının izini sürmeye girişir. Umman ailesi İsa’nın başına gelenlerle kahrolurken Bahri ve Poyraz’ın yüzleşme vakti gelmiştir. Sayguner Ailesi’ni ise Ayşegül’ün kararlarını da alt üst edecek büyük bir trajedi beklemektedir.Meltem hücreye atılmıştır. Zülfikar ise Meltem’i rahatlatmaya çalışsa da içeride dayanamayacağının farkındadır. Poyraz’ın saldırıyla ilgili keşfettiği ipucu zor bir karar almasına ve İsa’ya zarar verenleri bulmak için en büyük fedakarlığı yapmasına neden olur. Ancak Poyraz’ın atacağı adım başta Ayşegül olmak üzere herkesi şok edecektir.

Haberin Devamı

POYRAZ KARAYEL OYUNCULARI

İlker Kaleli (Poyraz), Burçin Terzioğlu (Ayşegül), Musa Uzunlar (Bahri Umman), İlker Aksum (Çınar), Funda Eryiğit (Eda), İdil Fırat (Despina Petridis), Ali İl (Sadreddin), Celil Nalçakan (Zülfikar), Hare Sürel (Meltem), Ayda Aksel (Nevra), Ece Özdikici (Songül), Cem Cücenoğlu (Taşkafa), Ataberk Mutlu (Sinan), İsmail Düvenci (Cevher), Emirhan Akbaba (İsa), Gülçin Hatıhan (Ümran), Fatih Dönmez (Yavuz), Ozan Çolak (Halil)

 

 

BAKMADAN GEÇME!