Poyraz Karayel 68. bölüm fragmanı izleyenleri çok duygulandıracak!

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel 68. bölüm fragmanı izleyenleri çok duygulandıracak
Oluşturulma Tarihi: Kasım 10, 2016 08:18

Poyraz Karayel 68. bölüm fragmanı izleyenleri etkileyecek sahnelerle geliyor. Bir önceki bölümde mahkeme sahnesiyle izlediğimiz Poyraz Karayel, 68. bölüm fragmanı ile takipçileriyle buluştu. Görüntülere yansıyan detaylara bakılacak olunursa, Ayşegül ve Poyraz'ın boşanmanın aksine birbirlerine ne kadar da muhtaç oldukları dikkat çekiyor. Peki son sahnede Poyraz'ın baktığı ve arkadan Ayşegül'ün arkasından gelen kişi kimdi? Tüm bu sahneleri izleyebileceğiniz Poyraz Karayel 68. bölüm fragmanı ve detayları haberimizde

Haberin Devamı

Poyraz Karayel dizisinin 68. bölüm fragmanı ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünün ardından ekranlara gelen fragmanda Ayşegül ve Poyraz arasında duygusal anlar yaşanıyor. Bir sahil kenarında buluşan ikilinin yüzlerinde oldukça hüzünlü bir hava var. Peki Poyraz Karayel 68. bölüm fragmanında başka neler yaşanıyor? İşte Poyraz Karayel son bölüm detayları ve yeni bölüm fragmanı

Poyraz şahit olduğu gazeteci cinayetinin hemen ardından soluğu Ayşegül’ün yanında alır. Ancak Ayşegül, Poyraz’ın Çınar’la ilgili söylediklerine inanmaz. Zülfikar ve Meltem, önce Umman evine gelen polisleri atlatmaya sonra da saklanacak bir yer bulmaya niyetlidir.

Sadreddin ise Yavuz’la ortak olabilmek için babasının arkasından bir iş çevirmeye karar verir. Ancak Poyraz’ın peşine düştüğü Çınar’ın herkesi şaşırtan kararları Sayguner evini karıştırırken, şüpheli tavırları da Ayşegül’ün kendini sorgulamasına sebep olacaktır. Çınar’ın gözaltına alınmasıyla gerçekler bir bir ortaya çıkarken Ayşegül ve Poyraz birbirlerine dair öğrendikleriyle yeni bir yol ayrımına gelirler.

Haberin Devamı

POYRAZ KARAYEL 67. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Sinan’la Birlikte Kaçmaya Karar Veren Poyraz, Gerçekleşen Patlama ile Kalakalır! Sinan’la birlikte kaçmak üzere olan Poyraz, İsa’nın bindiği otobüste gerçekleşen patlamayla kalakalır. Poyraz, saldırının izini sürmeye girişir. Umman ailesi İsa’nın başına gelenlerle kahrolurken Bahri ve Poyraz’ın yüzleşme vakti gelmiştir. Sayguner Ailesi’ni ise Ayşegül’ün kararlarını da alt üst edecek büyük bir trajedi beklemektedir.Meltem hücreye atılmıştır. Zülfikar ise Meltem’i rahatlatmaya çalışsa da içeride dayanamayacağının farkındadır. Poyraz’ın saldırıyla ilgili keşfettiği ipucu zor bir karar almasına ve İsa’ya zarar verenleri bulmak için en büyük fedakarlığı yapmasına neden olur. Ancak Poyraz’ın atacağı adım başta Ayşegül olmak üzere herkesi şok edecektir.

POYRAZ KARAYEL OYUNCULARI

İlker Kaleli (Poyraz), Burçin Terzioğlu (Ayşegül), Musa Uzunlar (Bahri Umman), İlker Aksum (Çınar), Funda Eryiğit (Eda), İdil Fırat (Despina Petridis), Ali İl (Sadreddin), Celil Nalçakan (Zülfikar), Hare Sürel (Meltem), Ayda Aksel (Nevra), Ece Özdikici (Songül), Cem Cücenoğlu (Taşkafa), Ataberk Mutlu (Sinan), İsmail Düvenci (Cevher), Emirhan Akbaba (İsa), Gülçin Hatıhan (Ümran), Fatih Dönmez (Yavuz), Ozan Çolak (Halil)

 

BAKMADAN GEÇME!