Poyraz Karayel 61. bölümde Ayşegül kurtarabilecek mi?

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel 61. bölümde Ayşegül kurtarabilecek mi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 11, 2016 13:20

Poyraz Karayel 61. bölümde nefes kesen sahneler ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde Neşet Poyraz'a bir değiş tokuş önerdi. Poyraz Karayel 61. bölümde bir sürpriz sahnede Ayşegül'ün Neşet'in elinden kaçması oldu. Peki Poyraz Karayel 61.bölümde başka neler yaşandı? İşte dizinin yeni bölüm fragmanında meydana gelen olaylar ve Poyraz Karayel 61. bölüm kısa özeti

Haberin Devamı

Poyraz Karayel 61. bölümde heyecan dolu sahneler ile aksiyon bir an olsun eksik olmadı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Bahri kızı için büyük bir fedakarlıkta bulunuyor. Poyraz Karayel 61. bölüm Poyraz ve Neşet'in sahneleriyle son bölüme damga vurdu. Dizinin ekranlara gelen son bölümünde Neşet'in Poyraz'a önerdiği değiş tokuş heyecan yarattı. Peki Poyraz Karayel 61. bölümde başka neler yaşandı? İşte dizinin ekranlara gelen son bölümünde meydana gelen olaylar

Neşet Ayşegül’ü kaçırır. Hem Poyraz hem Bahriler bu yüzden delirmek üzeredir. Neşet Poyraz’a bir değiş tokuş önerir. Aysen Berk’in defterinden aldığı kağıtları vermesi karşılığında Ayşegül’ü vereceğini söyler. Fakat Ayşegül’ün Neşet’in elinden kaçmasıyla bu anlaşma suya düşer.

Ama Neşet kısa sürede Ayşegül’ü yine yakalar. Bu kovalamaca sırasında Poyraz polislere yakalanır. Artık parmaklıklar arkasında eli kolu bağlıdır. Bahri ise kızı için büyük bir fedakarlıkta bulunur ve savcıya bir anlaşma önerir.

Haberin Devamı

Neşet Rus dostlarının yardımıyla Ayşegül’le beraber Rus Büyükelçilik Konutu’na saklanır. Ayşegül’ü oradan almak artık iyice imkansızdır... Ama Poyraz’ın pes etmeye hiç mi hiç niyeti yoktur...!

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI

Neşet Ayşegül’ün savcıyla çalıştığını öğrenmiştir ama bunu Ayşegül’e belli etmez. Tam tersine Ayşegül’ün daha çok üstüne gitmeye başlar. Poyraz Zülfikarlar sayesinde öğrendiği imalathanenin yerini savcıya söyler. Karşılığında da içinde oldukları davalara takipsizlik kararı verilmesini ister. Fakat işler karışır.

Savcı hem Poyraz hem de Bahri ve adamları için gözaltı kararı çıkarır. Herkesin Meltem’in mekanda saklanmaktan başka çaresi kalmamıştır. Bu arada Neşet de savcının peşinde olduğunu bildiğinden yurtdışına kaçmaya karar verir. Ama yurtdışına yalnız gitmeye niyeti yoktur... Poyraz bu kaçışa engel olabilecek midir?

Tek amacı bunları Ayşegül’e dinletip Neşet’in gerçek yüzünü göstermektir. Ayşegül ise İhsan’ın kendisini takip ettiğini fark eder. İhsan onlardan kaçmaya çalışır ama yakalanır, hapse yollanır. İhsan yine de boş durmaz. Ayşegül’ün savcıyla çalıştığını Neşet’e duyurmak için her yolu dener.

Haberin Devamı

Bu arada Poyraz, Ayşegül’ü Neşet konusunda ikna etmeye çalışsa da başarılı olamaz. Bu da Poyraz’ı delirtir. Ayşegül mecburen Neşet’e yakın davranmaya devam eder. Ama bu sefer yakın davranması işe yarar. Aldığı bilgiyle kilit isim Aysen Berk’i bulmak için bir maceraya girişirler. Ayşegül’ün ona davranışlarından iyice gaza gelen Neşet’in ise Ayşegül’e bir sürprizi vardır. Fakat bu sürpriz hem Neşet hem Ayşegül için çok başka sürprizleri beraberinde getirecektir.

 

BAKMADAN GEÇME!