Poyraz Karayel 53. yeni bölüm fragmanında şoke eden sahne - İzle

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel 53. yeni bölüm fragmanında şoke eden sahne - İzle
Oluşturulma Tarihi: Nisan 11, 2016 15:42

Poyraz Karayel efsanesi bu hafta kaldığı yerden devam edecek. Poyraz Karayel'in 53. bölüm fragmanı yayınlandı ve dizinin yeni bölümünde nefes kesen sahneler ortaya çıktı. Poyraz Karayel'de bu hafta Poyraz ve Sadrettin karşı karşıya geliyor.? İşte dizide bu hafta yaşanacaklar.

Haberin Devamı

Poyraz Karayel yeni yayınlanacak bölümü ile izleyenlerini yine ekran başına kilitleyecek. Dizinin yeni bölümünde Poyraz ve Sadrettin arasındaki sorunlar büyüyecek. İşte Poyraz Karayel'de bu hafta yaşanacaklar. Dizinin 53.bölüm fragmanını haberimizden izleyebilirsiniz.

Poyraz Karayel son bölümde neler olmuştu? Neşet ise hastaneyi yakarak Ayşegül’ü işsiz bırakmıştır. Şimdi sırada işsiz kalan Ayşegül’ü kendisiyle çalışmaya ikna etmek vardır. Ayşegül kararsız kalsa da Poyraz’ın bu teklife şiddetle karşı çıkması Ayşegül’ü beklenmedik bir karar vermeye iter.

Sadreddin’i Adil’in adamlarından koparmak için Poyraz’ın başka bir planı vardır. Fakat bu planı Neşet’in öğrenmesi tüm dengeleri altüst eder. Bahri hiç beklemediği bir tehlike ile karşı karşıyadır...

Haberin Devamı

Poyraz Karayel yorumu:

Poyraz Karayel'de Sefer'in ölmesinin ardından oluşan o olumsuz hava o kadar çabuk dağıldı ki diğer dizilerde olduğu gibi ana karakter çıktığında dizi bir gerilme yaşamadı. Diziye katılan her yeni karakter yeni bir renk katıyor. Son olarak Poyraz'ın kardeşi olarak diziye katılan Neşet'in gizli planları herkes tarafından merak ediliyor.  Bu haftaki bölümde Poyraz, Bahri Umman ile Sadreddin'in arasına yapmaya çalışsa da başarılı olamayacaktır.Sadreddin babasının sözlerini sindiremeyince Poyraz'ın karşısına rakip olarak çıktı. Yarın akşam yayınlanacak bölümde de aralarındaki çatışma büyüyecektir. Sadreddin'in Zülfikar'a attığı yumruk artık iplerin tamamen koptuğunu gösteriyor.

Ve dizide bu hafta tabiki de romantik anlar hayranlarını mestedecek. Zülfikar artık Meltem'e olan aşkını saklamak istememektedir. Bu yüzden Poyraz'ın karşısına geçip her şeyi anlatmaya karar verir. Poyraz'ın vereceği tepki ise şimdiden herkes tarafından merak ediliyor. Bahri Umman, nikah esnasında, cinayet şüphesinden gözaltına alınıyor. Sadreddin’in Adil’in adamlarının başına geçtiğini duyan Bahri çok sinirlenmiştir. Yine de Sadreddin’i geri kazanmak için bir adım atar.

Fakat Sadreddin’in yeni yerinden vazgeçmeye niyeti yoktur. Tam tersine Bahrilere inanılmayacak tehditlerde bulunur. İpler iyice gerilir. Neşet ise hastaneyi yakarak Ayşegül’ü işsiz bırakmıştır. Şimdi sırada işsiz kalan Ayşegül’ü kendisiyle çalışmaya ikna etmek vardır. Ayşegül kararsız kalsa da Poyraz’ın bu teklife şiddetle karşı çıkması Ayşegül’ü beklenmedik bir karar vermeye iter. Sadreddin’i Adil’in adamlarından koparmak için Poyraz’ın başka bir planı vardır. Fakat bu planı Neşet’in öğrenmesi tüm dengeleri altüst eder. Bahri hiç beklemediği bir tehlike ile karşı karşıyadır.

Poyraz Karayel Oyuncuları:

Haberin Devamı

İlker Kaleli
Poyraz Karayel

Burçin Terzioğlu
Ayşegül

Musa Uzunlar
Bahri Umman

Ataberk Mutlu
Sinan Karayel

Kanbolat Görkem Arslan
Sefer

Ece Özdikici
Songül

İsmail Düvenci
Cevher Albay

Ali İl
Sadreddin Umman

Celil Nalçakan
Zülfikar

Cem Cücenoğlu
Taş Kafa

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!