Poyraz Karayel 43. yeni bölümünde şoke eden işkence! - izle

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel 43. yeni bölümünde şoke eden işkence - izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 03, 2016 16:32

Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi Poyraz Karayel 43. Bölümü ile bu akşam izleyicilerin karşısına çıkacak. Peki dizinin 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni bölümde neler yaşanacak? İşte detaylar…

Haberin Devamı

İzleyicilerin severek takip ettiği Poyraz Karayel dizisinin 42. bölüm 1.'nci, 2.'nci ve 3.'ncü fragmanı yayınlandı. İntikamın, aşkın ve birbirinden ilginç entrikaların boy gösterdiği dizinin bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümünde bakalım neler olacak?

Reyting sıralamalarındaki başarısını zirveden düşürmeyen Poyraz Karayel tüm hızıyla devam ediyor. Çarşamba günlerinin vazgeçilmezi dizinin bu haftaki bölümünde yine nefes kesen olaylar yaşanıyor. Peki yeni bölümde bizleri neler bekliyor? Adil Topal’ın yaptığı kötülükler herkesin hayatını mahvediyor. Sinan kaçırılıyor. Peki Sinan’ı kim neden kaçırdı? İşte detaylar…

Başrollerini ekranların başarılı isimlerinden Burçin Terzioğlu, İlker Kaleli, Musa Uzunlar, Ataberk Mutlu’nun paylaştığı sevilen dizi Poyraz Karayel her hafta olduğu gibi bu hafta da izleyicilere nefes kesen dakikalar yaşatacak. Gerek oyuncu kadrosu gerek ilginç senaryosu ile ilk bölümünden itibaren tüm izleyicileri ekran başına kilitleyen dizinin bu akşam ki bölümünde heyecan dolu nefes kesen sahnelere hazır olun!

Haberin Devamı

Poyraz Karayel 43.Bölüm Fragmanı

Poyraz Karayel 43. Bölümde neler yaşanacak?

Sinan kaçırılıyor! Oğlunun kaçırıldığını öğrenen Poyraz çılgına dönüyor. Peki Sinan'ı kim kaçırdı. Yoksa Sinan’ı kaçıran, Poyraz’dan intikam almak isteyen Adil Topal mı? Poyraz Karayel yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00’de ekranlarda. Sakın kaçırmayın!

Sinan’ın kaçırılmasının ardından deliye dönen Poyraz’ı yeni sürprizler bekliyor. Çünkü Sinan’ı Adil Topal kaçırdı. Sinan’a karşılık Ayşegül’ün karnındaki bebeği istiyor. Poyraz bu durumu Ayşegül’e söyleyemez.

Sinan ise kendisini kaçıran adamlara türlü oyunlar yaparak babasına ulaşmayı başarır. Adil Topal’ın peşinde olan bir diğer kişi ise Seferlerdir. Poyraz, Seferlerin yardımıyla Sinan’ı kurtarmayı başarır. Ancak işler daha da karmaşık hale gelir. Adil Topal’ın eline büyük bir fırsat geçmiştir. Bu sebeple Ayşegül, Poyraz’ın kendisinden sakladığı gerçeği öğrenir. Sinan’ın kurtulması için karnındaki bebeğini Adil Topal’a vermesi gerektiğini öğrenen Ayşegül’ün bir karar vermesi gerekiyor.

Haberin Devamı

Poyraz Karayel 43. Bölüm 2. Fragmanı

Poyraz Karayel son bölümde neler oldu?

Hiç beklemediği bir anda Poyraz’dan evlenme teklifi alan Ayşegül büyük şok yaşar. Evlenme teklifinin şokunu daha üzerinden atamazken babasının onayını da alması gerekmektedir. Ayşegül Poyraz’dan hamile olduğunu ve evlenmek istediğini bakalım babasına anlatabilecek mi?

Diğer yandan Ayşegül’ün hamile olmasından rahatsızlık duyan Sinan, papucunun dama atılacağını düşündüğü için doğacak kardeşini bir türlü kabullenemez.

Tüm aile Bahri’nin evine toplanmıştır. Herkes Ayşegül ve Poyraz’dan gelecek evlilik ve bebek haberini beklerken sürpriz bir gelime yaşanır. Adil Topal ile Bahri Umman karşı karşıya gelecektir. Peki Bahri'nin Adil Topal'a karşı planı ne olacak?

Haberin Devamı

Adil, Bahri’ye karşı tehdidini bir kez daha ortaya koyar. Böylelikle Adil’in ne kadar tehlikeli biri olduğunu herkes öğrenmiş olur. Üstelik Adil, Bahri’yle görüşmek istemektedir. Bahri, Adil’in karşısına çıkar ancak Bahri’yi büyük bir sürpriz karşılar. Poyraz ve Ayşegül ise Adil’in peşlerine taktığı adamla uğraşırken çok daha kötü bir haberin kendilerine yaklaştığından habersizdirler.

BAKMADAN GEÇME!