Poyraz Karayel 43. yeni bölüm 2. fragmanı yayında! - izle

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel 43. yeni bölüm 2. fragmanı yayında - izle
Oluşturulma Tarihi: Ocak 27, 2016 20:49

Kanal D'de her hafta Çarşamba günleri yayınlanmaya devam eden Poyraz Karayel 43. bölüm fragmanı yine nefesleri kesecek. Adil Topal'ın Poyraz ve Ayşegül'e rahat vermediği son bölümden sonra 3 Şubat Çarşamba günü Poyraz Karayel 43. bölümünde neler olacağı merak konusu. İşte Poyraz Karayel 43. bölüm 1. ve 2. fragmanı ile tüyolar...

Haberin Devamı

Poyraz'ın sürpriz evlenme teklifini Ayşegül'ün kabul ettiği Poyraz Karayel 42. bölümünde yine nefesler tutuldu. Soluksuz izlenen bir bölümden sonra şimdi de izleyiciler yeni bölümde neler olacağını merak ediyorlar. Peki; Poyraz Karayel 43. bölüm fragmanı yayınlandı mı?, Fragman bizlere hangi tüyoları veriyor?

Kanal D'nin Çarşamba akşamlarının vazgeçilmez dizisi haline gelen Poyraz Karayel tüm hızı ve sürpriz gelişmeleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Adil'in peşlerine adam taktığı Poyraz ile Ayşegül'ün heyecan dolu sahnelerinden sonra gelecek olan yeni bölümde neler yaşanacağını büyük merak konusu oldu.

İzleyenleri adeta ekran başına kilitleyen Poyraz Karayel dizisinin yeni bölümünde neler olacağını Poyraz Karayel 43. bölüm fragmanından öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

POYRAZ KARAYEL 43. BÖLÜM 1. FRAGMANI

Poyraz Karayel 43.Bölüm Fragmanı - 2 Yayında! Poyraz, Adil Topal'ın tuzağına düşüyor, Ayşegül savunmasız kalıyor! Ayşegül, Adil Topal'a karşı koyabilecek mi? Poyraz Karayel, heyecanla beklenen yeni bölümüyle Çarşamba 20:00'de Kanal D'de!

POYRAZ KARAYEL 43. BÖLÜM 2. FRAGMANI

27 Ocak Çarşamba akşamı Kanal D'de 42. bölümüyle ekrana gelen Poyraz Karayel son bölümünde neler yaşandı? İşte; Poyraz Karayel 43. bölüm özeti

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Poyraz’ın sürpriz evlenme teklifini Ayşegül kabul eder. Şimdi sırada Bahri’nin onayını almak vardır, üstelik bebek konusunu da Bahri’ye söylemeleri gerekmektedir. Sinan ise kendisine kardeş geleceğini kabullenmekte zorlanmaktadır, Poyraz onu güç bela sakinleştirir. 

Tüm aile Bahri’nin evine toplandığında Poyraz ve Ayşegül'ün evlilik ve bebek haberinden çok daha büyük bir gelişme gündeme bomba gibi düşer. 

Adil, tehdidini bir kez daha ortaya koymuştur. Ve Adil’in ne kadar tehlikeli olduğunun artık herkes farkındadır. Üstelik Adil, Bahri’yle görüşmek istemektedir. Bahri, Adil’in karşısına çıkar ama Adil’in sürprizleri henüz bitmemiştir. Poyraz ve Ayşegül ise Adil’in peşlerine taktığı adamla uğraşırken çok daha kötü bir haber onlara doğru yaklaşmaktadır.

Haberin Devamı

Poyraz Karayel 43. bölümü ile 3 Şubat Çarşamba akşamı Kanal D'de...

POYRAZ KARAYEL OYUNCULARI

İlker Kaleli (Poyraz Karayel), Burçin Terzioğlu (Ayşegül), Musa Uzunlar (Bahri Umman), Özkan Uğur (Adil Topal), İdil Fırat (Despina Petridis), Öykü Çelik (Dafne), Ali İl (Sadreddin), Celil Nalçakan (Zülfikar), Kanbolat Görkem (Sefer), Emel Çölgeçen (Sema), Hare Sürel (Meltem), Ece Özdikici (Songül), Cem Cücenoğlu (Taşkafa), Ataberk Mutlu (Sinan), İsmail Düvenci (Cevher), Emirhan Akbaba (İsa), Gülçin Hatıhan (Ümran)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!