Poyraz Karayel 43. bölüm fragmanı yayınlandı – izle!

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel 43. bölüm fragmanı yayınlandı – izle
Oluşturulma Tarihi: Şubat 01, 2016 04:48

Kanal D’nin sevilen dizisi Poyraz Karayel’in yayınlanan son bölümünde heyecanlı dakikalara şahit olduk. Poyraz ve Ayşegül'ün peşini bırakmayan Adil Topal, dizinin 42. bölümünde yıllar sonra ilk kez Bahri Umman ile karşı karşıya geldi. İşte Poyraz Karayel 43. Bölüm fragmanı ve 42. bölümde yaşananlar…

Haberin Devamı

Kanal D’de yayınlanan ve başrollerinde İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu’nun yer aldığı Poyraz Karayel’in son bölümünde heyecanlı dakikalar yaşandı. Poyraz'ın sürpriz evlenme teklifini kabul eden Ayşegül’ü, muayenede hasta rolüyle Adil Topal ziyaret etti. Başrollerinde İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu’nun yer aldığı Poyraz Karayel 43. bölüm fragmanı ve son bölüm detayları… 

POYRAZ KARAYEL 43. BÖLÜM FRAGMANI

POYRAZ KARAYEL 42. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Poyraz’ın sürpriz evlenme teklifini Ayşegül kabul eder. Şimdi sırada Bahri’nin onayını almak vardır, üstelik bebek konusunu da Bahri’ye söylemeleri gerekmektedir. Sinan ise kendisine kardeş geleceğini kabullenmekte zorlanmaktadır, Poyraz onu güç bela sakinleştirir. 

Tüm aile Bahri’nin evine toplandığında Poyraz ve Ayşegül'ün evlilik ve bebek haberinden çok daha büyük bir gelişme gündeme bomba gibi düşer. 

Adil, tehdidini bir kez daha ortaya koymuştur. Ve Adil’in ne kadar tehlikeli olduğunun artık herkes farkındadır. Üstelik Adil, Bahri’yle görüşmek istemektedir. Bahri, Adil’in karşısına çıkar ama Adil’in sürprizleri henüz bitmemiştir. Poyraz ve Ayşegül ise Adil’in peşlerine taktığı adamla uğraşırken çok daha kötü bir haber onlara doğru yaklaşmaktadır.

Haberin Devamı

Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel 43. Bölümü 3 Şubat saat 20:00’da ekranlarda olacak. Sakın kaçırmayın…

BAKMADAN GEÇME!