Poyraz Karayel 42. bölümünde nefes kesti!

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel 42. bölümünde nefes kesti
Oluşturulma Tarihi: Ocak 28, 2016 03:35

Kanal D ekranlarının izlenme rekorları kıran dizisi Poyraz Karayel’in 42. bölümünde heyecanlı dakikalar yaşandı. Dizinin son bölümünde, Poyraz ve Ayşegül'ün peşini bırakmayan Adil Topal, Bahri Umman ile karşı karşıya gelir. İşte dizinin 42. bölümünde yaşananlar…

Haberin Devamı

Her Çarşamba akşamı Kanal D’de yayınlanan ve başrollerinde İlker Kaleli ve Burçin Terzioğlu’nun yer aldığı Poyraz Karayel’in son bölümünde Poyraz'ın sürpriz evlenme teklifini kabul eden Ayşegül’ü, Poyraz’ın babası Adil Topal muayenede ziyaret ediyor. İşte Poyraz Karayel 42. bölüm fragmanları ve son bölüm detayları… 

Poyraz Karayel 42. bölümünde nefes kesti

DİZİNİN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Poyraz Karayel’in dün akşam yayınlanan son bölümünde şunlar yaşandı: “Poyraz’ın sürpriz evlenme teklifini Ayşegül kabul eder. Şimdi sırada Bahri’nin onayını almak vardır, üstelik bebek konusunu da Bahri’ye söylemeleri gerekmektedir. Sinan ise kendisine kardeş geleceğini kabullenmekte zorlanmaktadır, Poyraz onu güç bela sakinleştirir. 

Haberin Devamı

Poyraz Karayel 42. bölümünde nefes kesti

Tüm aile Bahri’nin evine toplandığında Poyraz ve Ayşegül'ün evlilik ve bebek haberinden çok daha büyük bir gelişme gündeme bomba gibi düşer. 

Poyraz Karayel 42. bölümünde nefes kesti

Adil, tehdidini bir kez daha ortaya koymuştur. Ve Adil’in ne kadar tehlikeli olduğunun artık herkes farkındadır. Üstelik Adil, Bahri’yle görüşmek istemektedir. Bahri, Adil’in karşısına çıkar ama Adil’in sürprizleri henüz bitmemiştir. Poyraz ve Ayşegül ise Adil’in peşlerine taktığı adamla uğraşırken çok daha kötü bir haber onlara doğru yaklaşmaktadır.”

POYRAZ KARAYEL 42. BÖLÜM FRAGMANI – 3

POYRAZ KARAYEL 42. BÖLÜM FRAGMANI -2

POYRAZ KARAYEL 42. BÖLÜM FRAGMANI

Poyraz Karayel dizisinin yeni bölümü 3 Şubat Çarşamba akşamı saat  20:00’da Kanal D’de yayınlanacak. Sakın kaçırmayın!

BAKMADAN GEÇME!