Poyraz Karayel 40. bölüm fragmanı yayında!

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel 40. bölüm fragmanı yayında
Oluşturulma Tarihi: Ocak 07, 2016 23:06

Kanal D ekranlarında yayınlanan heyecan ve aksiyon dolu dizisi Poyraz Karayel tüm hızıyla devam ediyor. Yayınlanan son bölümü ile izleyenleri ekranları başına kilitlemeyi başaran dizi Poyraz Karayel 40. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar haberimizde…

Haberin Devamı

Yayınlanan 39. bölümü ile izleyenleri ekranları başına kilitleyerek reyting rekorları kırmaya devam eden Poyraz Karayel yine zirvede. İzleyenlerin akıllarında soru işaretleri bırakarak 39. bölüme son veren dizinin 40. bölüm fragmanı tüm izleyenler tarafından heyecanla bekleniyor. Poyraz Karayel 40. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar…

Limon Film’in yapımcılığı ve Çağrı Vila Lostuvalı’nın yönetmenliği ile ekranlara gelen Poyraz Karayel de, başrolleri; İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Özkan Uğur, İdil Fırat, Öykü Çelik, Ali İl, Celil Nalçakan, Kanbolat Görkem Arslan, Emel Çölgençen, Hare Sürel, Ece Özdikici, Cem Cücenoğlu,  Ataberk Mutlu, İsmail Düvenci, Emirhan Akbaba ve Gülçin Hatıhan’ın paylaşıyor.

Poyraz Karayel Çarşamba Gününün En Çok İzlenen Dizisi Oldu!

Haberin Devamı

İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu, Musa Uzunlar, Özkan Uğur, İdil Fırat gibi başarılı isimlerin yer aldığı yapım, Çarşamba gününün en çok izlenen dizisi oldu.

Poyraz Karayel’in Çarşamba akşamı yayınlanan bölümü, A/B SES’te yüzde 7.33 reyting ve yüzde 18.88 izlenme payı ile birinci oldu.

Sosyal Medya Reytinglerinde de birinci olan dizi, Twitter’ da #HangisiGerçek etiketiyle dün akşam TT listesine girdi.

Poyraz Karayel 40. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Ekranların en sevilen dizileri arasındaki yerini alan Poyraz Karayel 40. bölüm fragmanı yayınlandı. Poyraz Karayel 40. bölümde neler olacağını aşağıdaki fragmanı izleyerek öğrenebilirsiniz.

Poyraz Karayel 40. Bölüm Fragmanı (1)

Poyraz Karayel 39. Bölümde Neler Oldu?

Poyraz, Meltem ve İsmail ilk defa tüm gerçekleri yüz yüze konuşurlar. Sefer Sema ile ilgili öğrendiklerinden sonra soluğu Sema’nın kapısında alır ama Sema’ya hastalığını öğrendim demek yerine bambaşka bir fikri vardır.

Ayşegül Poyraz’ın Selin Karaca hakkında söylediği yalanları yüzüne vurmak için kurnazca bir plan yapar. Bu plan sonucunda Poyraz, Ayşegül ve Selin bir restoranda burun buruna gelirler. Poyraz artık iyice köşeye sıkışmıştır.

Poyraz’ın hem Ayşegül’ün hem de görev icabı da olsa Selin’in gönlünü alması gerekmektedir. Bu arada Selin’in peşinde bu sefer gerçek bir tehlike vardır, Poyraz’ın onu kurtarma çabası ise Ayşegül’le ilişkilerine ciddi bir çatlak vermek üzeredir.

Haberin Devamı

Reyting rekorları kırarak, TV ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Poyraz Karayel, her Çarşamba saat 20:00’de Kanal D’de.

BAKMADAN GEÇME!