Poyraz Karayel 33.yeni bölümde fragmanlarını izle!

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel 33.yeni bölümde fragmanlarını izle
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2015 10:46

Kanal D’nin sevilen dizisi Poyraz Karayel’de aksiyon devam ediyor. Poyraz Karayel 33.yeni bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyecek. Sema düğünü tek edince işler kızışıyor! Merakla beklenen dizi Poyraz Karayel 33.bölümüyle bu akşam saat 20.00’de Kanal D’de.

Haberin Devamı

Poyraz Karayel 33.yeni bölümde;  Poyraz zorlar bayıltılır ve kaçırılır. Tuhaf bulduğu bir yerde uyanır. Neden oraya getirildiğini anlayınca kendini yine bir çıkmazın içinde bulur. 

Sema düğünü terk etmiştir. Ayşegül ona destek olmaya çalışır ama diğer herkes çok tepkilidir. Asıl merak konusu olan Sefer’in ne yapmayı düşündüğüdür. Sema’nın karşısına çıkan Sefer kimsenin beklemediği şekilde davranır. Ama Sema’nın söyledikleri onun canını daha çok acıtır. 

Despina’nın hastanesinin açılışı yapılır. Açılışa gelen İsmail Karayel’in tavırları Ayşegül’ü çılgına çevirir. Sonunda Poyraz’a söylemeden kendi başına bir işe kalkışır. Ayşegül en sonunda İsmail Karayel’in Adil Topal olduğu gerçeğini gidip savcıya anlatır. Fakat yaptığı bu ihbar hayatını tehlikeye sokacak birçok olayın fitilini ateşler.

POYRAZ KARAYEL 33.BÖLÜM 1.FRAGMANI İZLE



POYRAZ KARAYEL 33.BÖLÜM 2.FRAGMANI İZLE



POYRAZ KARAYEL 32.BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Poyraz Karayel 33.yeni bölümde fragmanlarını izle


Poyraz Adil Topal’la ilgili itiraflar eder. Bu durum Poyraz ve Ayşegül’ün arasına bir bomba gibi düşer. Bu ağır gerçekle baş edebilecekler mi? Bahri ise Ufuk’un dediklerinden sonra Poyraz’la ilgili kuşkuları olmuştur. Poyraz, Adil Topal hakkında ne biliyordur? Ama Bahri’yi daha büyük bir problem beklemektedir. 

İsmail Karayel, Bahri’nin hastaneden çıkışını görür. Ufuk’un ölümüyle ilgili Bahri’yi suçlar. Üstelik Bahri’nin işbirlikçisi de yakalanır. Poyraz köşeye sıkışmıştır, Bahri’yi cinayet zanlısı olarak gözaltına almak zorunda kalır. 

Sema ve Sefer’in düğünü ise sona yaklaşmaktadır. Seferler bekarlığa veda telaşına düşer. Sema ise sağlığıyla ilgili öğrendiği bilgiden sonra evlilik kararını bir daha gözden geçirmeye karar verir.