Poyraz Karayel 26. bölüm fragmanı yayınlandı (izle)

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Karayel 26. bölüm fragmanı yayınlandı (izle)
Oluşturulma Tarihi: Ekim 01, 2015 12:23

Poyraz Karayel’in 26. bölüm fragmanı yayınladı. Poyraz Karayel büyük acı içinde. Sinan vuruldu ve Poyraz evlat acısı içinde hastaneye koşturuyor.

Haberin Devamı

Poyraz Karayel dizisi 7 Ekim Çarşamba günü 26. bölümü ile ekranlara gelecek.

Poyraz Karayel 26. Bölüm fragmanı izle

Haberin Devamı

Poyraz Karayel büyük bir acı içinde. Oğlu Sinan vuruldu ve hastanede yaşam savaşı veriyor. Son bölümde polis teşkilatına geri dönüp başkomiser olarak görev yapan Poyraz, büyükelçiye yapılacak suikast girişimini tetikçiyi vurarak engelledi. Ama bu onun başına büyük bir dert almasına neden oldu. Örgüt şimdi Poyraz’ın peşinde... Önce kim olduğunu, nerede yaşadıklarını, akrabalarının kim olduğunu öğrendi.

Diğer yandan Bahri Umman ve adamları, zor da olsa hapishaneden çıkmayı başardı. Poyraz da Bahri Baba’nın karşısına çıktı ve af diledi. Ama Bahri Baba bunu kabul etmedi.

Poyraz, Ayşegül'ün de nerede olduğunu öğrendi. Kırmızı bülten çıkararak Yunanistan'daki Ayşegül'ü kelepçe zoruyla İstanbul'a getirdi.

Poyraz’ın peşindeki terör örgütü aradığı bilgilere ulaşınca intikam almak için harekete geçti. Bunun için de Sinan’ın doğum günü partisine palyaço kıyafeti ile girmeyi başardılar. Silahı bir oyuncak ayının içine sokarak gizlemeyi başardılar ve eve sokabildiler.

Haberin Devamı

Poyraz saldırganı fark edip adamla boğuştu. Boğuşma sırasında telefonla Ayşegül ile konuşan Sinan vuruldu.


BAKMADAN GEÇME!