Poyraz bebekten güzel haber

Güncelleme Tarihi:

Poyraz bebekten güzel haber
Oluşturulma Tarihi: Ekim 24, 2015 15:35

İstanbul’da özel bir hastanede 50 gün önce babası Servet Ergün’den alınarak nakledilen karaciğer parçasıyla yaşama tutunan ’mavi ışık’ hastası 1 yaşındaki Poyraz bebek, sağlığına kavuştu.

Haberin Devamı

"HER ŞEY YOLUNDA"


Antalya’da 3 günlükken yakalandığı hastalığa karşı yaşam mücadelesi veren Poyraz bebek ve kendi sağlığıyla ilgili bilgi veren Servet Ergün, "Nakilden sonraki 50’nci günümüz. Yine her hafta olduğu gibi hastaneye gelip Poyraz’ın kan örneğini verdik. Doktorlarımız her şeyin yolunda olduğunu söylüyor. Değerlerinin de iyi olduğu haberini alıyoruz. İlaçlarına devam edeceğiz. Mavi ışıkla ilgili sorunlarımız bitti ve mavi ışığa veda ettik" dedi.

Poyraz bebekten güzel haber



’İHTİYACI OLANA HEDİYE EDECEĞİM’

Mavi ışık cihazını ihtiyacı olan bir aileye hediye etmek istediğini aktaran Servet Ergün, "Poyraz’ım kurtulduğunda mavi ışık cihazını hediye edeceğimizi söylemiştim. Cihazın değeri 10 bin lira. Benim gibi alma imkanı olmayan bir aile vardır. Sizin aracılığınızla bize ulaşabilirler. Cihazı verelim, o evlat da sağlığına kavuşsun" diye konuştu.

İstanbul’da 41 gün kaldıklarını, ameliyat ve sonrasındaki tedavi sürecinin başarılı geçtiğini kaydeden Ergün, "İstanbul’daki doktorlarımıza da teşekkür ediyoruz. Her şey yolunda, annesi ilaç kullanma konusunda eğitim aldı. Tüm ayrıntılara dikkat ediyoruz" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!