Poyraz Ali annesine kavuştu

Güncelleme Tarihi:

Poyraz Ali annesine kavuştu
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2016 22:38

Terör örgütü üyesi olmakla suçlanıp 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan Zeynep Bakır, Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’nde çıkartılan yangın üzerine sevk edildiği Silivri Cezaevi’nde kreş olmadığı için yanına alamadığı 4.5 yaşındaki atipik otizm hastası oğlu Poyraz Ali’ye sonunda kavuştu.

Haberin Devamı

Silivri Cezaevi’nde oğlundan yaklaşık 4 ay uzak kalan Zeynep Bakır, Poyraz Ali’si ile olabilmek için açlık grevi yapmıştı. Poyraz Ali’nin annesiyle kavuşma anını ise, baba Emrah Bakır şöyle anlattı:

BU KEZ BABAYA CEZA

“Zeynep ona sarılınca, özlemiş bir çocuk nasıl kendisini bırakır o da öyle kendisini bıraktı. Annesi ağlamaya başladı. Ayrıldıktan hemen sonra, Poyraz Ali’nin ağlama sesini duyunca yanlarına gittim. Ancak orası girmememiz gereken bir kapıymış. Hiçbir uyarı işareti ya da yazı yoktu. Gardiyanlar, ‘Buradan çıkmak zorundasınız, yoksa bedelini ödersiniz’ dediler. Ben de, ‘Çocuğumun ağlamasına neden olacak bir davranışta bulunursanız asıl siz bedelini ödersiniz’ dedim. Hakaret ettiğimi söylemişler. 1 aylık görüş cezası vermişler. Salı günü görüş günüydü. Trabzon’dan geldim oğlumu ve karımı görmek için. Ancak onları göremeden dönüyorum şimdi. İtiraz edeceğim tabi.” Zeynep Bakır, 2018 yılının Ocak ayında tahliye olacak. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!