Potanın kralı Ülker: 81-74

Güncelleme Tarihi:

Potanın kralı Ülker: 81-74
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 1998 00:00

Haberin Devamı

Alkışlar Ülkersporlular, kendilerine şampiyonluğu getiren Efes Pilsen maçı sonrası çılgınca bir sevinç yaşadı. Kupayı Tevfik Sarpkaya'nın elinden alan kaptan Harun, takım arkadaşlarının omuzunda tribünleri dolaştı.

Hedefimiz Avrupa

Şampiyonluk sevinci yaşayan Ülkerspor'da herkes artık hedefin Avrupa'da başarı olduğunu söyledi. Ülkerspor Antrenörü Çetin Yılmaz, ‘‘Gelecek yıl Avrupa çok daha farklı bir Ülkerspor izleyecek. Hedefimiz Final Four'a kalmak. Efes Pilsen'i de kutluyorum. Eğer onlar büyük bir takım olmasalardı, biz de bugünkü yerimizde olmazdık’’ dedi.

Kulüp başkanı Orhan Özokur, ‘‘Oluşturduğumuz bu genç kadro ile büyük bir iş başardık. Artık Avrupa'da da adımızdan söz ettirmek istiyoruz’’ diye konuştu. Kaptan Harun, ‘‘Sadece Türkiye'nin değil Avrupa'nın en büyük takımını yenerek şampiyon olduk. Bu takımı Avrupa'da da şampiyonluğa taşımak için çalışacağım’’ ifadesini kullandı.

SALON: Abdi İpekçi

HAKEMLER: Fatih Söylemezoğlu (*), Mustafa Can (*)

ÜLKERSPOR: Asım (****) 12, Harun (****) 18, Anderson (****) 21, Rankin (****) 23, Haluk (****) 5, Tolga (****), Serdar (****) 2, Aziz (****)

EFES PİLSEN: Naumoski (***) 14, Mirsad (**) 3, Hüseyin (**) 2, Howard (**) 13, Ufuk (***) 14, Volkan (**) 2, Tamer (**) 2, Murat (**) 5, Hidayet (***) 19

İLK YARI: 40-28 Ülkerspor lehine

5 FAULLER: Tolga (38.27) (Ülker), Hidayet (39.27) (E.Pilsen)






Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!