Potanın Akrepleri İstanbul deplasmanında

Güncelleme Tarihi:

Potanın Akrepleri İstanbul deplasmanında
Oluşturulma Tarihi: Şubat 02, 2018 12:55

Potanın Akrepleri İstanbul deplasmanında

Haberin Devamı

 

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - TÜRKİYE Basketbol Ligi'nde şampiyonluğu hedefleyen Antalyaspor, cumartesi günü deplasmanda Sigortam.Net Bakırköy Basket ile karşılaşacak. Antalyaspor Başantrenörü Arda Vekiloğlu, "Bizim için zorlu bir karşılaşma olacak. Ama mutlaka kazanmak istiyoruz" dedi.

Antalyaspor Basketbol Takımı Başantrenörü Arda Vekiloğlu, geçen hafta Konya'da oynadıkları Federasyon Kupası'nda yarı finalde elendiklerini dile getirdi. Kupadan elenmelerinin ardından ligdeki maçlarına konsantre olduklarına değinen Vekiloğlu, deplasmanda cumartesi günü Sigortam.Net Bakırköy Basket ile karşılaşacaklarını söyledi. Maçın önemini vurgulayan Vekiloğlu, zorlu karşılaşmada galibiyet istediklerini söyledi.

'ZORLU BİR KARŞILAŞMA OLACAK'

Sigortam.Net Bakırköy Basket takımı bünyesinde tecrübeli yerli oyuncular, skorer yabancı oyuncular ve yeni neslin yetenekli genç oyuncularının yer aldığına dikkati çeken Vekiloğlu, "Rakibimizin, skor gücü potansiyeli oldukça fazla. Tehlikeli bir takım. Üstelik deplasmanda oynayacağız. Bizim için zorlu bir karşılaşma olacak. Ama mutlaka kazanıp, ligin ilk yarısında rakibimize kaybettiğimiz maçı, telafi etmek istiyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!