Potada zor kura

Güncelleme Tarihi:

Potada zor kura
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2007 00:00

Efes Pilsen B Grubu’nda Malaga, Maccabi, Milano, Aris, Cibona Zagreb, Le Mans, Rytas, F.Bahçe Ülker ise C Grubu’nda Panathinaikos, Barcelona, Partizan, Lottomatica, Real Madrid, Brose ve Roanne ile karşılaşacak.

BASKETBOLDA Euroleague, 2007-2008 kuraları Barcelona’da çekildi. Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ligde ülkemizi Efes Pilsen ve Fenerbahçe Ülker temsil ederken, kuraya lacivert beyazlılar üçüncü, sarı lacivertliler ise beşinci torbadan girdi. Efes Pilsen B, lig şampiyonu Fenerbahçe Ülker C Grubu’nda mücadele edecek. Takımlarımızdan Efes Pilsen ilk maçını 24-25 Ekim’de Cibona Zagreb ile deplasmanda, F.Bahçe Ülker ise Abdi İpekçi’de Real Madrid’le oynayacak. 22 takımın mücadele edeceği gruplarda ilk 6’ya kalan ekipler bir üst tura yükselecek.

A GUBU: CSKA Moskova, TAU Ceremica, Olympiakos, Prokom Trefl, U.Olimpiya, Zalgris Kaunas, Montepaschi, V.Bologna. B GRUBU: U.Malaga, Maccabi Tel Aviv, Efes Pilsen, Aris, Cibona Zagreb, Le Mans, Rytas, A.J.Milano C GRUBU: Panathinaikos, Barcelona, Partizan, Lottomatica Roma, Fenerbahçe Ülker, R.Madrid, Brose, Roanne.

ULEB de belli oldu

54 takımın, 9 grupta mücadele edeceği ULEB Cup’ta ise 3 takımımızın da rakipleri belli oldu. GRUP A: Türk Telekom, Alba Berlin, KK Bosna,KK Siauliai, DKV Joventut, Guildford Heat. GRUP B: Beşiktas Cola Turka, Ovarense A., BK Ventspils, Elan Chalon, Rhein Energie, KK FMP. GRUP C: Galatasaray Cafe Crown, KK Hemofarm, Akasvayu Girona, Spirou Charleroi, Capitals, CSU Asesoft

A GRUBU

CSKA

TAUCeramica

Olympiakos

Prokom Trefl

U.Olimpia

Zalgris

Montepaschi

V.Bologna

B GRUBU

Malaga

Maccabi

Efes Pilsen

Aris

Cibona

Le Mans

Rytas

A.J.Milano

C GRUBU

Panathinaikos

Barcelona

Partizan

Lottomatica

F.Bahçe Ülker

Real Madrid

Brose

Roanne
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!