Potada maçın ardından

Güncelleme Tarihi:

Potada maçın ardından
Oluşturulma Tarihi: Şubat 21, 2015 17:34

- Orduspor Başantrenörü Durur: "Hedef maçlardan birini daha kendi seyircimiz önünde kazandığımız için mutluyuz" - Adana BOTAŞ Başantrenörü Yıldızoğlu: "Her maçta değişik performans sergiliyoruz, bu durum bizde hayal kırıklığına yol açıyor"

Haberin Devamı

ORDU (AA) - Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde sahasında Adana BOTAŞ'ı 75-63 yenen Orduspor'da Başantrenör Alper Durur, hedef maçlardan birini daha kendi seyircileri önünde kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Durur, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iç sahada oynadıkları maçlarda takım olarak iyi motive olduklarını ifade etti.

Lig sonunda Avrupa kupalarına katılma hakkı kazanan takımlar arasında yer almak istediklerini vurgulayan Durur, şöyle konuştu:

"Bu maçla yukarıdaki takımlara daha yakınlaştık. Bu bizim için psikolojik bir sınırdı. Ya kazanıp yukarıya tutunacaktık ya da kaybedip alt taraftaki takımlara yakın kalacaktık. Bundan sonra yine aynı ciddiyetle mücadele ederek Avrupa kupalarına katılmak istiyoruz. Çünkü oyuncularım başarıya çok açlar ve mutlaka Avrupa kupalarında boy göstermek istiyorlar. Dolaysıyla biz de elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz."

-Adana BOTAŞ cephesi

Haberin Devamı

Adana BOTAŞ Başantrenörü Ceyhun Yıldızoğlu ise sezon içerisinde her maç değişik performans sergilediklerini belirtti.

Bu durumun kendilerinde hayal kırıklığına yol açtığını anlatan Yıldızoğlu, şunları kaydetti:

"Tam maçı çözdük derken bakıyoruz iki hafta önceki maç durumuna düşüyoruz. Açıkçası bu sezon maç kazanmaktan ziyade bu durumu çözmek üzerine planlama yapıyoruz. Ancak halen başarılı olamadığımızı görüyoruz. Şu aşamada maç kazanmak bizim için önemli ama daha da önemlisi o maçı kazanırken ortaya koyacağımız zihinsel ve fiziksel durum. Bugün o açıdan başarısız olduğumuz maçlardan biriydi."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!